Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 21. april 2023
&nsbp;

Nå kan du melde deg på Kirkelederkonferansen

Den viktigste møteplassen for ledere på KA-sektoren arrangeres 30.-31. oktober på Lillestrøm. Temaet er «Løft blikket! Ledelse for fremtiden». – Målet er at deltakere skal sitte igjen med ny innsikt i hva som kommer til å treffe oss og noen nye verktøy for å lede sektoren på veien videre, sier prosjektleder Jens A. Bjelland.

 

Er du klar for Trosopplæringskonferansen?

Trosopplæringskonferansen er Norges største og viktigste møtested for ansatte og frivillige som arbeider med menighetsutvikling, trosopplæring og barn og unge. Meld deg på Trosopplæringskonferansens nyhetsbrev, så får du en påminnelse når påmeldingen åpner på mandag.

 

Gravplasspraten: Digital gravferdsmelding

I Gravplasspraten 8. mai snakker programleder Carsten Furuseth (bildet) med prosjektleder Ola Asp om digital gravferdsmelding. På sikt vil dette bli en digital og interaktiv versjon av papirskjemaet «Begjæring om gravlegging/kremasjon», og første versjon forventes å bli klar til bruk ved årsskiftet 2023/2024.

 

Nå kan frivilligheten søke om strømstøtte for januar, februar og mars

Ordningen gjelder virksomheter registrert i Frivillighetsregisteret, samt frittstående menighets- og forsamlingshus under Den norske kirke. Søknadsfrist er 24. mai.

 

Stabsstipend 2023: Likestilling og bærekraft

OU-styret har satt av 140.000 kroner til stabsmidler i år. Det kan søkes om stipend innenfor to kategorier: Likestilling og bærekraft. Søknadsfrist er 1. mai.

 

Vi minner om…

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .