Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 30. juni 2023
&nsbp;

Kronikk: Seks tiltak for bedre samhandling i kirken

«Det finnes langt enklere samhandlingstiltak enn det som nå er foreslått for Kirkemøtet 2023. Kirkemøtet bør sikte mot forbedringer som vil være merkbare på alle kirkelige arbeidsplasser og samtidig respektere behovet for at mange løsninger må avtales lokalt», skriver Marit Halvorsen Hougsnæs i Vårt Land.

 

Samler alt om gravplass på nytt nettsted

Alt gravplasstoff ble denne uka flyttet fra ka.no til gravplass.net. – Dette vil gjøre det lettere å finne fram, sier spesialrådgiver Carsten Furuseth (bildet). – Vi skal betjene alle gravplassmyndigheter, både kirkelig fellesråd og de kommunale. Derfor mener vi det er ryddig å samle fagstoffet vårt om gravplassforvaltning på eget nettsted, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie.

 

Håndbok for menighetsråd og kirkelig fellesråd

Også i år lages det håndbok for medlemmene i menighetsråd og kirkelige fellesråd. Boka er på om lag 170 sider og er et viktig arbeidsredskap som bør brukes av alle medlemmer og varamedlemmer. Pris: 200 kroner. Ved bestilling før 28. august er porto inkludert. (Pdf-versjon av boka vil bli fritt tilgjengelig.)

 

Ny hovedtariffavtale for Den norske kirke

Hovedtariffavtalen for Den norske kirke for inneværende periode, med helt nye lønnstabeller, sendes til trykk i dag. Den er allerede tilgjengelig digitalt i Simployer sammen med resten av avtaleverket på KA-sektoren, og den vil bli lagt ut som pdf på ka.no innen kort tid. Alle omfattede medlemsvirksomheter får ett eksemplar tilsendt. Avtalen er også tilgjengelig i nettbutikken.

 

Webinar: Hvordan sikre kirkens plass i ny politisk plattform?

24. august sparker vi i gang den politiske høsten med webinar om hvordan virksomhetene på vår sektor kan jobbe for å påvirke utformingen av de dokumentene som kommunene vil bli styrt etter i årene som kommer. Kirkevergen i Oslo, Kjetil Haga (t.v.), er blant gjestene hos KAs Marit Brandt Lågøyr og Jens A. Bjelland. Webinaret er gratis.

 

Ses vi på Arendalsuka?

KA har to arrangementer under Arendalsuka i år. Ideelle barnehager og energimerking av eldre bygg er tema henholdsvis 16. og 17. august. Arrangementene strømmes direkte og kan ses i opptak etterpå.

 

Våre åpningstider i sommer

KAs sekretariat er bemannet hele sommeren, og sentralbordet (tlf. 23081400) er åpent som vanlig. Unntaket er ukene 29 og 30, da åpningstiden på telefon er klokka 10 til 14 hver dag. Bruk gjerne e-post ka@ka.no dersom du har spørsmål i ukene fremover, så blir du satt i kontakt med noen som er tilgjengelig.

 

Vi minner om…

 

Nyhetsbrevet tar sommerferie

Dette er det siste ordinære nyhetsbrevet fra KA på denne siden av sommeren. Vi er tilbake i august. God sommer!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .