Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon Nyhetsbrev onsdag 16. mai 2012
Nytt fra KA uke 20

Revidert statsbudsjett 2012

Det var lite å hente i revidert statsbudsjett denne gangen, men sterke anbefalinger fra bl.a. KA, ble fulgt opp med en utvidet ramme til bruk for kompensasjon av renter på penger som blir brukt til kirkevedlikehold. Husbanken administrerer ordningen.
Les mer på ka.no

Grunnlovsendringen

Tirsdag kom Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen med sin innstilling om endringer i kirkelov med mer. Det er komiteens innstilling på bakgrunn av regjeringens proposisjon 71 L som kom i mars. Innstillingen inneholder ingen overraskelser, og de historiske endringene av Grunnloven gjennomføres førstkommende mandag. Endringene trer i kraft samme dag.
Les mer om de mest omfattende grunnlovsendringene i nyere tid 

KAs høstkonferanse 9.-11. september

KAs høstkonferanse arrangeres i Oslo 9.-11. september med tema som «Hvordan leve i usikkerhet - påvirkes omdømme?» ved Henrik Syse, «Makt og avmakt i kirken - hvor vil vi at linjene skal gå i framtiden?», «Hva skal religion koste og hvem er villig til å betale?». Hold av datoen. Fullstendig program lanseres snart.
Les mer om Høstkonferansen her

Vi falt for dette tipset og bringer det gjerne videre.

Det er kirkeverge Nilsen i Åfjord som syntes heftet Kirkebygget – brukshus og kulturminne var så bra at han bestemte at dette var en fin gave til alle medlemmene i kirkelig fellesråd, som takk for innsatsen i vår. Den som vil følge opp tipset, kan enten bestille i nettbutikken, eller rett og slett sende en epost til Ellen Worren.
Les mer om heftet på ka.no

Norske menigheter inviteres til å feire Skaperverkets dag!

Skaperverkets dag kan feires i forbindelse med en gudstjeneste og gjerne i tilknytning til andre lokale arrangement, som Verdens miljødag 5.juni eller andre markeringer. Andre vil velge å feire Skaperverkets dag på et senere tidspunkt som høstgudstjeneste/høsttakkefest.
Materiell til Skaperverkets dag på nettsiden grønnkirke.no
 

- og til slutt: god 17. mai!

Vennlig hilsen
KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
© KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo — Besøksadr.: Rådhusgt. 1-3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 — E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her.