Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 11. august 2023
&nsbp;

– Klokt å legge til rette for videreutvikling innenfor dagens rammer

Kirkemøtet legger bort fjorårets vedtak om todelt ledelse i saken om kirkelig organisering. – Et viktig vedtak i en vanskelig sak, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Vi er klare for Arendalsuka!

KA har to arrangementer under Arendalsuka i år. Begge arrangementer har gratis adgang og strømmes direkte. Klikk på navnet for å lese om hvert arrangement.

 

Ledig stilling i KA: Produkteier for lønn-, personal- og regnskapssystem

Vil du bli en del av denne gjengen og være en drivkraft for digitalisering av Den norske kirke? Vi leter etter deg som har gode samarbeidsevner, er handlekraftig, initiativtakende og løsningsorientert. Videre vil det være fordelaktig om du har forståelse for administrasjon og regnskap, samt evne til å se praktiske IT-løsninger. Søk senest 23. august.

 

Siste mulighet: Innføring for kontor-/adm.ansatte + fagdag om kommunikasjonsarbeid

Er du nyansatt innen kontor/administrasjon? Få en god start med innføringskurs i Drammen 14.-15. september, der du får bygge nettverk og utveksle erfaringer, men også bygge opp under en kirkelig yrkesidentitet. Kurset kan kombineres med fagdag om kommunikasjonsarbeid 13. september. Dagen passer for alle med typiske kommunikasjonsoppgaver som gjøres lokalt i Den norske kirke: Menighetsblad, sosiale medier, nettside og nyhetsbrev. Påmeldingsfrist i dag!

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .