Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 18. august 2023
&nsbp;

Arendalsuka: Tok debatten om de ideelle barnehagenes framtid

«Trenger vi ideelle barnehager med rom for tro?» var tema for politikerdebatten i regi av KA, Diakonhjemmet, IKO og Virke i Arendal onsdag ettermiddag. I tillegg til representanter for bransjen deltok Kari Henriksen (Ap), Øyvind Håbrekke (KrF) og Kari-Anne Jønnes (H). Se opptak av arrangementet.

 

Arendalsuka: Hvilke energikrav skal gjelde for gamle kirkebygg?

Stortingsrepresentant Linda Monsen Merkesdal (Ap) deltok da KA og Fortidsminneforeningen satte EUs energimerkingsdirektiv på agendaen i går. Se opptak av arrangementet.

 

Webinar: Hvordan sikre kirkens plass i ny politisk plattform?

24. august sparker vi i gang den politiske høsten med webinar om hvordan virksomhetene på vår sektor kan jobbe for å påvirke utformingen av de dokumentene som kommunene vil bli styrt etter i årene som kommer. Kirkevergen i Oslo, Kjetil Haga, er gjest hos KAs Marit Brandt Lågøyr og Jens A. Bjelland. Webinaret er gratis.

 

Siste mulighet: Innføringskurs for ansatte innen undervisning og diakoni

Er du nyansatt innen undervisning eller diakoni? Få en god start med innføringskurs i Oslo 18.-20. september. Hovedtemaer er Den norske kirke som arbeidsplass, yrkesutøvelsen samt menighetspedagogiske og diakonale tema. Arrangør er OU1/fagutvalgene for kirkelig undervisning og diakoni i samarbeid med IKO – Kirkelig pedagogisk senter.

 

Fristen nærmer seg: Produkteier for lønn-, personal- og regnskapssystem

Vil du bli en del av denne gjengen og være en drivkraft for digitalisering av Den norske kirke? Vi leter etter deg som har gode samarbeidsevner, er handlekraftig, initiativtakende og løsningsorientert. Videre vil det være fordelaktig om du har forståelse for administrasjon og regnskap, samt evne til å se praktiske IT-løsninger. Søk i dag eller senest 23. august.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .