Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Medlemsinfo fredag 20. oktober 2023
&nsbp;

Her er KAs nye logo

Navnet ble endret i april. Nå er den visuelle profilen på plass. – Vi har lett etter en ny logo som er lett å like, men også å identifisere seg med, og det opplever jeg at vi har fått, sier administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Seminarene på Kirkelederkonferansen er klare

250 deltakere samles i Lillestrøm i slutten av oktober. På dag to av Kirkelederkonferansen er det to økter med valgfrie seminarer.

 

– Gleder meg allerede til neste år

Mer enn tusen mennesker var onsdag samlet til Trosopplæringskonferansen i regi av IKO, KA, Kirkens Nødhjelp og Søndagsskolen. – Konferansen har vist seg å være en sjeldent viktig møteplass mellom menighet og organisasjonsliv, nettopp med barn og ungdom som felles hjertesak, sier administrerende direktør Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Her er vinnerne av Trosopplæringsprisen

Aust-Nedenes prosti fikk Trosopplæringsprisen 2023 for prosjektet «Du verden». «Årets vinner er et godt eksempel på et vellykket samarbeid mellom flere menigheter og lokale ressurser. Tiltaket samler barn på tvers av menigheter, og engasjerer mange frivillige», heter det i juryens begrunnelse.

 

Søk støtte til konservering av kirkeinventar

Riksantikvaren gir tilskudd til konservering av kirkeinventar, både tilstandsvurdering, forprosjekter og istandsetting/konservering. Støtte kan gis til konservering av enkeltgjenstander eller til kartlegging av alle gjenstandene i en eller flere kirker. Alle kirker kan søke, uavhengig av vernestatus. Søknadsfrist er 1. november.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .