Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 17. november 2023
&nsbp;

Vitec Plania skal levere ny eiendomsdatabase

Kirkebyggdatabasen skal over på ny plattform. Den nye Eiendomsdatabasen vil gi flere muligheter for kirkeeierne. – Det er godt endelig å kunne sette sluttstrek for anskaffelsesprosessen og gå i gang med utviklingen, sier avdelingsdirektør i KA, Randi Moskvil Letmolie.

 

Lanserer eget kurs for verneombud i Den norske kirke

Når det nye «40-timerskurset» går av stabelen etter nyttår, vil det være første gang KA kjører et kurs med dette omfanget. – Det finnes mange HMS-kurs fra ulike tilbydere, men dette har vi laget spesielt for Den norske kirke, sier spesialrådgiver Linn Maria Kierulf.

 

Gratis nettkurs om samskaping 23. november

Førstkommende torsdag inviterer fagutvalgene for diakoni, undervisning og kirkemusikk til nettkurs om samskaping mellom kirke og samfunn. Webinaret vil gi deg en god forståelse for hva samskaping er, og du vil få møte representanter for samskapingsprosjekter i Vestfossen og Bjørnafjorden.

 

«Rammer og regler» – nå også i Bergen, Oslo og Tromsø

Nye todagerskurs for arbeidsgivere og tillitsvalgte i de kirkelige fellesrådene om arbeidsforholdets rammer og regler er nå satt opp i Bergen, på Gardermoen og i Tromsø kommende semester. – Vi ser at deltakerne får mye ut av å være arbeidsgiver og tillitsvalgte sammen på kurs, sier avdelingsdirektør Ingrid B. Tenfjord. Deltakeravgiften er på kun 1.000 kroner.

 

Tilskudd til kateketrekruttering og deltakelse på yrkesmesse

Kirkelige fellesråd kan få dekket inntil 15.000 kroner av utgiftene til rekruttering til kateketstilling. Samme sum gjelder for utgifter til deltakelse på yrkesmesser.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .