Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 19. januar 2024
&nsbp;

Samarbeidsprosjekter kan få penger og gratis rådgivning

I 2024 legges det til rette for mer lokal organisasjonsutvikling i Den norske kirke. Kirkelige fellesråd som vil samarbeide, eller fellesråd og bispedømmer som ønsker samarbeid, kan nå søke midler hos Kirkerådet og få gratis veiledning fra KA. Kirkerådets tilskuddsordning har søknadsfrist 31. januar.

 

Kirken blant de beste på meningsfull jobbhverdag

95 prosent av de ansatte i Den norske kirke opplever arbeidshverdagen som meningsfull. Andelen er svært høy sammenlignet med norsk arbeidsliv generelt. De nasjonale tallene i Den norske kirkes ferske medarbeiderundersøkelse viser høyt engasjement blant de ansatte, en meningsfull arbeidshverdag og at de får brukt sin kompetanse og kunnskap.

 

Opplæringen av nye fellesråd er i gang

Mandag startet landsomfattende kursturneen der alle fellesråd tilbys en fire timers innføring i hva vervet innebærer. Startskuddet gikk i Asker (bildet), og etterpå har både Lyngdal, Brekke, Kristiansand, Alversund, Sogndal og Arendal hatt kurs. Kommende uke står Hjelmeland, Førde, Nordfjordeid, Bryne, Stavanger, Ulsteinvik, Sandefjord og Sarpsborg for tur. Sjekk når kurset arrangeres i nærheten og meld dere på!

 

Fortsatt mulig å søke om studiestøtte for 2023

K-stud har forlenget fristen til 1. februar for søknader om tilskudd til kurs avsluttet i 2023. «Det finnes fortsatt svært mange menigheter som ikke søker om tilskudd til konfirmantopplæringen sin f.eks., og mange kor som ikke benytter seg av muligheten til å få inn litt ekstra penger», skriver K-stud i sitt nyhetsbrev.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .