Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 19. april 2024
&nsbp;

Trosopplæringskonferansen – påmeldingen åpner snart

Mandag åpner påmeldingen til Trosopplæringskonferansen 2024, som arrangeres på Gardermoen 16. oktober. Trosopplæringskonferansen er årets viktigste møteplass for alle som jobber med barn og unge i kirke og organisasjon. Dersom du har deltatt før, vil du få tilsendt info når påmeldingen åpner. Hvis ikke kan du melde deg på nyhetsbrevet her.

 

Ledig stilling i KA: Databaserådgiver til bevaringsprogrammet

Kirkebevaringsfondet er tidenes største kulturminnesatsning, der 10 milliarder kroner skal benyttes til istandsetting av kulturhistoriske verdifulle kirkebygg. I den forbindelse er KA på jakt etter en databaserådgiver som skal være spesielt dedikert for programsekretariatet. Rådgiveren vil arbeide både strategisk og operativt og være aktivt med i nyetableringen og videreutviklingen av eiendomsdatabasens rolle og funksjoner. Arbeidssted Trondheim, søknadsfrist 26. mai.

 

«En bærebjelke for en ansvarlig lønnspolitikk»

«Vårt mål er at vår sektor skal være lojal mot frontfagsmodellen. Som en del av norsk arbeidsliv og den norske modellen, legger vi frontfaget til grunn som en bærebjelke for en ansvarlig lønnspolitikk», skriver KA i sitt høringssvar til NOU 2023:30 – Utfordringer for lønnsdannelsen og norsk økonomi.

 

Frivillige organisasjoner kan søke strømstøtte for første kvartal

Ordningen gjelder virksomheter registrert i Frivillighetsregisteret, men også frittstående menighets- og forsamlingshus under Den norske kirke, grendehus og lokale forsamlingshus. Fristen er 15. mai klokken 13.00.

 

Pass opp for direktørsvindel!

Har du fått e-post fra sjefen din eller en annen du stoler på, med spørsmål om å kjøpe gavekort eller utføre en annen økonomisk transaksjon som haster? Forsøk på såkalt direktørsvindel skjer stadig og i alle typer virksomheter. Denne uka skrev Sogn Avis at kolleger og rådsmedlemmer i Sogndal fikk e-post «fra soknepresten» med spørsmål om å kjøpe gavekort for ham. Les mer om direktørsvindel og hva du må være oppmerksom på hos Europol.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .