Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 26. april 2024
&nsbp;

Lederforum for arbeidsgivere i kirken

2. mai starter Lederkraft, et digitalt lederforum for ledere med arbeidsgiverfunksjoner i Den norske kirke, i regi av Kirkerådet, KA og Bispemøtet. Tiltaket er en oppfølging av «Sammen om å lede»-samlingene som har vært gjennomført det siste året for proster og kirkeverger i alle bispedømmer. Målgruppen for Lederkraft er kirkeverger, proster, stiftsdirektører, personalsjefer og daglige ledere.

 

Gratis kurs: «Rammer og regler for arbeidsforholdet»

4. juni gjennomføres «Rammer og regler for arbeidsforholdet» for første gang rettet mot virksomheter tilsluttet den såkalte organisasjonsavtalen (tariffbundne KA-medlemmer som ikker organer i Den norske kirke). Kurset er for arbeidsgiverrepresentanter og tillitsvalgte sammen, og det utvikles og holdes sammen av representanter fra KA og fagforeningene sentralt. Kurset er gratis og avholdes i Oslo. Påmeldingsfrist er 6. mai.

 

Webinar: Arbeidsrett 1.0: Nyttig om arbeidstid

Arbeidsrett 1.0 er en serie korte og informative gratiswebinarer fra KAs arbeidsgiveravdeling. 7. mai tar advokatene Nora Hallén og Bente V. Espenes opp overordnede rettslige utgangspunkter om arbeidstid etter arbeidsmiljøloven og KAs tariffavtaler. Det vil bli mulighet for å stille spørsmål.

 

Stipender med søknadsfrist 1. mai

Det er tid for å søke stipend igjen, både for enkeltansatte og for grupper og staber. I denne oversikten finner du åtte forskjellige stipendordninger med søknadsfrist 1. mai.

 

Særavtale om pensjonsordninger for Den norske kirke

Særavtale om pensjonsordninger for Den norske kirke for perioden 01.01.2024-31.12.2025 og tilhørende rundskriv er nå publisert på våre nettsider.

 

Bli med på KAs lederutviklingsprogram 2024-2025

KAs lederutviklingsprogram skal bidra til å utvikle inspirerende, målrettede og samarbeidsorienterte ledere i kirkelige og ideelle virksomheter. Noe for deg? Meld deg på her eller hør hva tidligere deltakere sier om opplegget.

 

Webinar: Kirkebyggdatabasen blir Ordna eiendom

Snart rulles den nye eiendomsdatabasen ut under navnet «Ordna eiendom». Den erstatter dagens Kirkebygg- og gravplassdatabase, i tillegg til å tilby mye mer. Mandag 29. april kl. 13.00 inviterer vi til gratis webinar der vi informerer om hva den nye databasen kan bidra med for lokal kirkeeier og hvordan vi planlegger å rulle dette ut.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .