Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av  
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 03. mai 2024
&nsbp;

Har møtt 311 mennesker i forberedelsene til tariffoppgjøret

I juni er det hovedtarifforhandlinger på KA-sektoren, og nå er arbeidsgiverkonferanser gjennomført i alle bispedømmer. – Vi forhandler alltid på vegne av medlemsvirksomhetene, og møtene med deres representanter er helt sentrale når vi skal gjøre prioriteringer inn mot hovedtariffoppgjøret, sier forhandlingssjef i KA, Anne Cecilie Andresen.

 

Stor oppslutning om digitalt lederforum

Om lag 300 personer deltok på premieren på «Lederkraft», som er et samarbeid mellom Kirkerådet, KA og Bispemøtet. – Jeg håper at et slikt digitalt lederforum kan bidra til å bygge fellesskap og tillit mellom kirkelige ledere på tvers av arbeidsgiverlinjer, sier viseadministrerende direktør i KA, Marit Brandt Lågøyr.

 

Nettkurs: Økonomiplan og dialog med kommunen

Våren er tid for budsjettinnspill, og mange kirkeverger bruker mye tid på å forberede sine forslag for neste års økonomiske rammer overfor kommunen. Men hvilken rolle spiller en mer langsiktig økonomiplan i dette arbeidet – og i dialogen med kommunen? Bli med på én times nettkurs 8. mai og få gode tips fra våre fagfolk.

 

«Møte med mennesker» – påmeldingsfrist i dag

Hva avgjør hvordan folk opplever møtet med deg og din arbeidsplass? Hvordan ta vare på seg selv og kollegaer i møte med sterke inntrykk? Hva gjør vi når brukerne kommer med klager og kritikk? Kurset «Møte med mennesker», med kirketjenere og gravplassarbeidere som hovedmålgruppe, arrangeres i Asker 3.-4. juni.

 

KA er blitt medeier i Kristelig Pressekontor

Generalforsamlingen i KPK godkjente enstemmig Hovedorganisasjonen KA som medeier. – Vi heier på fellestiltakene på vår sektor. Det er naturlig for oss å bli en del av KPK-fellesskapet, sier KAs Trygve W. Jordheim.

 

Vi minner om:

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .