Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 20. august 2015
&nsbp;

Nytt medlemstilbud: Annonsering av stillinger på «Lærerjobb.no» til sterkt redusert pris

KA har inngått en samarbeidsavtale med stillingsportalen Lærerjobb.no, som innebærer at KAs medlemmer kan annonsere på nettsiden til en pris av kr. 1.000 pr. stillingsannonse. Avtalen innebærer også at medlemmer kan opprette en egen profileringsside, der de kan profilere virksomheten overfor arbeidssøkere med informasjon, bilder, video osv, uten kostnad.

Ny runde med Gravplasskolen 1 – Grønt og grått

7.-10. september er det klart for første samling for en ny runde med Gravplasskolen 1 i Drammen. Andre samling går av stabelen 1.-4. desember. Kurset utgjør den anleggsgartnerfaglige delen av det utdanningsopplegget

Les mer.

Kurs i kirkebyggdatabasen høsten 2015

Denne høsten arrangeres det to kurs i kirkebyggdatabasen. 

21. oktober: Kurs i Kirkebyggdatabasen med vekt på inventarregistrering

I følge kirkeloven skal det finnes en oversikt over inventaret som finnes i hver enkelt kirke. I Kirkebyggdatabasen finnes det en inventarmodul utviklet spesielt for registrering av kirkens inventar, hvor man registrerer inventaret med relevant informasjon på riktig bygg og legger ved bilder av den enkelte gjenstand. Kurset gir en innføring i hvordan man går frem når man registrerer inventar i Kirkebyggdatabasen.  

3. november: Kurs i Kirkebyggdatabasen med vekt på dokumentasjon av vedlikeholdstiltak

Vedlikeholdsloggen er en modul i Kirkebyggdatabasen for systematisering av teknisk dokumentasjon, rapporter, foto etter befaringer etc. Kurset gir en innføring i kirkebyggdatabasen med spesiell vekt på vedlikeholdsloggen og passer for små og mellomstore kirkelige fellesråd som ikke har fullferdig FDV-programvare.

Begge Kirkebyggdatabase-kursene arrangeres i Oslo. Mer informasjon og påmelding finner du på www.ka.no/kurs

Fagdag om arbeidsmiljø i Den norske kirke

Fagdag om arbeidsmiljø i Dnk arrangeres mandag 9. november. Fagdagen skal bidra til å belyse utfordringer knyttet til arbeidsmiljøet i Den norske kirke, samt gi deltakerne verktøy til å håndtere disse. Nå er programmet for dagen klart!

Program, mer informasjon og påmelding finner du her.

KA minner om...

Til KAs arbeidsgiveravdeling kommer det daglig inn mange henvendelser knyttet til det nye lønnssystemet på KA-sektoren. Lønnssystemet ble fremforhandlet som del av fjorårets tariffoppgjør, og trådte i kraft per 1. mai 2015. Forhandlingssjef Ingrid B. Tenfjord har utarbeidet oppklarende svar på en del av de vanligst stilte spørsmålene som kommer inn.

Les mer.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .