Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 28. august 2015
&nsbp;

Ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelige fellesråd

Kirkerådet og KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon gir i september 2015 ut ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelig fellesråd. Denne boken er et viktig arbeidsredskap og bør bestilles til alle medlemmer og varamedlemmer i menighetsråd og kirkelig fellesråd.

Ved bestilling innen 25. september gis 15 % rabatt – rabattpris pr. bok: kr. 170,- (+ porto)

Les mer.

Medlemstilbud: Redusert pris på stillingsannonser innen kirkelig undervisning og barnehage

KA har inngått en samarbeidsavtale med stillingsportalen Lærerjobb.no, som innebærer at KAs medlemmer kan annonsere på nettsiden til en pris av kr. 1.000 pr. stillingsannonse. Avtalen gjelder stillinger innen kirkelig undervisning og barnehage. Avtalen innebærer også at medlemmer kan opprette en egen profileringsside, der de kan profilere virksomheten overfor arbeidssøkere med informasjon, bilder, video osv. uten kostnad.

Les mer.

Medbestemmelse, rammer og regler i Trondheim

Trenger fellesrådet og de tillitsvalgte påfyll av kunnskap om arbeidsforholdets rammer og regler, samt tid for gode samtaler om samhandling og medbestemmelse? De sentrale tariffpartene i KA-området inviterer til OU-støttet kurs i denne tematikken i Trondheim (Værnes) 5.-6. oktober. Det ble arrangert to tilsvarende kurs før sommeren med meget gode tilbakemeldinger. Kurset er svært godt subsidiert av OU-midler, og koster kun 1000,- per deltaker for todagers kurs inkludert overnatting. Kurset er åpent for deltakere fra hele landet og det gis støtte til reiseutgifter som overstiger 2000,-. Påmeldingsfristen er fredag 4. september.

Les mer og meld deg på her.

HMS-kurs for ledere

KA arrangerer lovpålagt HMS-kurs for ledere torsdag 15. oktober i Oslo. Arbeidsmiljøloven pålegger arbeidsgiver i en virksomhet å gjennomgå opplæring i helse-, miljø og sikkerhetsarbeid (HMS-arbeid). Kurset er tilpasset kirkelig virksomhet og de HMS-utfordringer som kjennetegner denne sektoren. Målgruppen for kurset er kirkeverger og andre ledere blant KAs medlemmer som har personalansvar. Deltakere som gjennomfører kurset vil motta kursdokumentasjon.

Påmeldingsfrist er fredag 11. september.

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du her.

KA minner om…

Husk å melde deg på Kirkebyggkonferansen 2015! 

Kirkebyggkonferansen 2015 arrangeres i Narvik 21.-22. september. Påmeldingsfrist er 1. september!

Informasjon og påmelding til konferansen finner du her.

Utskrift av KAs nettsider

Vi har tidligere meldt at det var problemer med utskrift i Internet Explorer fra KAs nye nettside. For ordens skyld opplyser vi nå om at disse problemene er løst.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .