Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 17. september 2015
&nsbp;

Har du råd til å la være?

«Søknadene om rentekompensasjon er de enkleste søknadene jeg skriver» Det sier Håvard J. Russnes, kirkeverge i Notodden. «Vi har også fått rentekompensasjon når vi har finansiert prosjekter med fondsmidler. Da går jo det i pluss for kommunen,» forteller han.

Les mer.

Lønns-og personalstatistikken er klar

Lønns-og personalstatistikken pr. 01.12.2014 er nå ferdig trykket. Den er på vei i posten til de som abonnerer, og den vil også snart komme for salg i nettbutikken. Vi beklager at statistikken i år kommer noen uker senere enn vanlig.

Kurs i kirkebyggdatabasen med vekt på inventarregistrering – Påmeldingsfrist 18. september!

Vi minner om at det fredag 18. september er påmeldingsfrist for kurs i kirkebyggdatabasen med vekt på inventarregistrering. Kurset arrangeres i Oslo 21. oktober og retter seg mot kirkeverger, driftsledere, kirketjenere, kontoransatte, frivillige eller andre som skal jobbe med registrering av inventar i Kirkebyggdatabasen. Medlemspris er kun 800,- per deltaker! 

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Opplæring og rådsarbeid

KA forbereder nå opplæring av nyvalgte fellesrådsmedlemmer. Mer informasjon om opplæringsplanen for både menighetsråd og fellesråd finner du under Rådsarbeid på vår nettside. Siden er også lagt ut som egen snarvei på forsiden. Gjør gjerne rådsmedlemmer og rådsmedledere oppmerksom på denne funksjonen også.

I uken som kommer vil det bli fylt på mer informasjon/materiell her.

Ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelige fellesråd

Kirkerådet og KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon gir i september 2015 ut ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelig fellesråd. Denne boken er et viktig arbeidsredskap og bør bestilles til alle medlemmer og varamedlemmer i menighetsråd og kirkelig fellesråd.

Ved bestilling innen 25. september gis 15 % rabatt – rabattpris pr. bok: kr. 170,- (+ porto)

Les mer.

Ledsagerprogrammet

Vil du lære mer om Midtøsten og vise solidaritet med mennesker i en vanskelig situasjon? Liker du å skrive og jobbe for å påvirke beslutningstakere? Da er ledsagerprogrammet noe for deg! Gjennom ledsagerprogrammet utplasseres mennesker fra hele verden i utvalgte byer og landsbyer på Vestbredden og i Jerusalem. OU-styret avsetter kr. 80 000 til 50 % lønnsrefusjon, og legger dermed godt til rette for at en kirkelig ansatt kan være blant de som reiser til Israel og Palestina som ledsagere i et solidaritetsprogram som Kirkenes Verdensråd står bak.

Frist for å melde seg til Kirkens Nødhjelp som ledsager er 18. oktober. Les mer om Ledsagerprogrammet på KNs nettsider. Se også informasjon fra OU om ledsagerprogrammet.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .