Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 24. september 2015
&nsbp;

Forenkling av regelverket for offentlige anskaffelser

Nærings- og fiskeridepartementet vedtok i juni i år endringer i forskrift om offentlige anskaffelser. Den viktigste av disse vedtatte endringene er at regelverket nå kun skal gjelde for anskaffelser med en verdi over 100.000,- eks.mva. Før har regelverket omhandlet alle anskaffelser. 

Les mer.

Offentlig fremføring av film

Vi vil minne om at offentlig fremføring av film krever klarering av rettighetene med rettighetshaver. Les her for informasjon om hvordan klarering av rettighetene kan gjøres på en ryddig måte ved offentlig fremføring av film.

Ved framføring av film er det nødvendig å sørge for klarering av rettighetene både med selve filmens rettighetshaver og med musikken som avspilles på filmen. Klarering av musikken gjøres enklest ved å slutte seg til rammeavtalen med TONO om musikkfremføring i Den norske kirke. Hvis fellesrådet har inngått en slik avtale, er musikkframføring tiltak som skjer i menighetsrådenes regi inkludert. 

Dersom slik avtale ikke er inngått mellom TONO og fellesrådet, må menighetsrådet inngå en separat avtale med TONO om avspilling av filmens lydspor (i tillegg til avtale med filmens rettighetshaver).

Stillingsannonse på kirkejobb.no via Webcruiter gir ryddig tilsettingsprosess

KA og Kirkerådet har en avtale med Webcruiter om bruk av nettbasert rekrutteringsverktøy. Annonsene blir publisert på kirkejobb.no, jucan.no og nav.no.

Les mer.

Ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelige fellesråd

Kirkerådet og KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon gir i september 2015 ut ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelig fellesråd. Denne boken er et viktig arbeidsredskap og bør bestilles til alle medlemmer og varamedlemmer i menighetsråd og kirkelig fellesråd.

Ved bestilling innen 25. september gis 15 % rabatt – rabattpris pr. bok: kr. 170,- (+ porto)

Les mer.

KA minner om…

Landskonferansen for kirkeverger: Påmeldingsfrist 25. september!

Fredag 25. september er det påmeldingsfrist for Landskonferansen for kirkeverger. Hovedtema for konferansen som arrangeres i Tønsberg 26.-28. oktober er «..forbliver Norges folkekirke». Her får du blant annet høre Frank Aarebrot med foredraget: «Den norske kirkes historie på 100 minutter».

Fullstendig program, praktisk informasjon og påmelding finner du her.

Kurs i medbestemmelse i Tromsø 2.-3. november

2.-3. november har du muligheten til å delta på kurs i medbestemmelse i Tromsø! Kurset vil ta for seg hvordan man i praksis ivaretar samhandlingen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Kurset er subsidiert av OU-midlene og koster kun kr 1000,- per deltaker!

Mer informasjon om kurset og påmelding finner du her.

KNIF

KNIF har tilbud for organisasjoner/virksomheter, og dette omfatter alle KAs medlemmer: Fordelene/rabattene er bl.a. på følgende områder: bank, kapitalforvaltning, forsikring, kontorutstyr og møbler, profileringsartikler, telefoni, storhusholdning, kjøkken/servering, strøm, renhold, og drivstoff.

Alle de som er tilsatt i alle KAs medlemmer kan benytte seg av bl.a. tilbud/rabatt på følgene områder: Bank, forsikring, telefoni og bredbånd, strøm, flyreiser Norwegian, hotell, DFDS enkeltreiser.

Mer info på www.knif.no.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .