Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 29. oktober 2015
&nsbp;

Nasjonal kampanje for sikring av kunst og kirkeinventar

Kirkerådet og KA lanserer nå en kampanje for å registrere det kirkelige inventaret i Kirkebyggdatabasen. Det er enorme verdier av kunst og inventar i kirkene våre. Når inventaret registreres blir det vanskelig å omsette i det illegale markedet og mindre attraktivt for kriminelle.

Les mer.

Ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelige fellesråd

Kirkerådet og KA gir i september 2015 ut ny utgave av Håndbok for menighetsråd og kirkelig fellesråd. Denne boken er et viktig arbeidsredskap og bør bestilles til alle medlemmer og varamedlemmer i menighetsråd og kirkelig fellesråd.

Les mer.

Innføringskurs i kirkeregnskap

Innføringskurs i kirkeregnskap arrangeres i Oslo 1. desember og gir en grunnleggende innføring i økonomi- og regnskapsbestemmelser som gjelder for kirkelige fellesråd og menighetsråd (kommunale regnskapsprinsipper). Kursets målgruppe er kirkeverger og økonomi-/regnskapsmedarbeider. Kurset kan hvis ønskelig kombineres med kurs i regnskapsavslutning 2. desember.

Påmeldingsfristen er fredag 30. oktober!

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Kurs i regnskapsavslutning

2. desember arrangerer KA kurs i regnskapsavslutning i Oslo. Regnskapsavslutningen er en arbeidskrevende prosess, både for daglig leder / økonomimedarbeidere og for revisor. Det er viktig at denne prosessen er godt forberedt slik at regnskapsavslutningen kan gjennomføres mest mulig effektivt, og årsregnskapet kan bli behandlet så raskt som mulig. På kurset vil vi gjennomgå alle viktige momenter ved årsavslutningen og ha spesiell fokus på endringer i regnskapsbestemmelser. Målgruppen er kirkeverger, økonomi-/ regnskapsmedarbeidere, ansatte i kommunens økonomiavdeling som arbeider med kirkeregnskapet, samt ekstern regnskapsfører og revisor. Kurset kan hvis ønskelig kombineres med innføringskurs i kirkeregnskap 1. desember. 

Påmeldingsfristen er fredag 30. oktober!

Mer informasjon og påmelding finner du her.

Landskonferanse for kirkeverger 2015

En vellykket landskonferanse for kirkeverger i Tønsberg ble arrangert tidligere denne uken.

Klikk her for Aarebrots foredrag «Den norske kirkes historie på 100 minutter».

Klikk her for bilder fra konferansen.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .