Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 26. november 2015
&nsbp;

Stortinget vedtar forsterket strategi for kirkebygg!

"Dette er en viktig seier for forvaltningen av norske kirkebygg!" Det sier Frank Grimstad, administrerende direktør i KA, etter at det på tirsdag ble klart at Stortinget enstemmig vil be regjeringen utarbeide en forsterket strategi for kirkevedlikehold.

Les mer.

Fakturasvindel

KA har i det siste fått flere henvendelser fra medlemmer som har blitt oppringt av telefonselgere fra et firma ved navn Internettopplysningen. Firmaet selger annonser på internett. Henvendelsene går på at selgerne opptrer ufint og de skal også ha gitt inntrykk av at henvendelsen bare gjelder fornyelse av et eksisterende abonnement, også når det ikke eksisterer noe slikt abonnement. Det er i liten grad behov for å kjøpe denne type annonsering, og vi ber våre medlemmer være varsomme når de får slike henvendelser fra selgere. Det er alltid et godt råd å ikke inngå slike avtaler over telefonen ved første henvendelse, men be om betenkningstid for å vurdere tilbudet først.

KA har omtalt lignende saker tidligere. Les mer.

KA og MF arrangerer konferanse om kirkebygg

14.-15. april 2016 arrangerer KA i samarbeid MF en konferanse med temaet "hvordan ivaretar vi landets kirkebygg i et endret livssynspolitisk landskap". Les mer om konferansen og påmelding her.

KA minner om...

Rådsopplæringen 2016 er åpnet for påmelding!

KA arrangerer kurs for alle nye fellesråd og menighetsråd i kommuner med ett sokn vinteren/våren 2016. Nå er alle kursene åpnet for påmelding og på KAs kurssider finner du all informasjon, samt påmeldingsskjema.

Mer informasjon om rådsopplæringen finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .