Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 16. juni 2016
&nsbp;

Påsatt brann i Fiksdal kirke

Fiksdal kirke i Vestnes ble ved 23-tiden i går kveld påtent. Politiet melder om at de allerede har pågrepet en mann i 30-årene for ugjerningen. KA tilbyr råd om enkle tiltak som kan forebygge påtenning av kirkebygg. Les mer


Bruk av bilder fra internett

Froland menighet fikk nylig erstatningskrav fra en fotograf. Saken har fått stor medieoppmerksomhet og er en nyttig påminnelse om at bilder på nett ofte er rettighetsbeskyttet. I henhold til åndsverksloven, er det ikke adgang til å benytte seg av andres verk uten etter samtykke fra opphavsmannen. Dersom man har benyttet seg av en annens bilder uten samtykke, så kan dette medføre at man blir erstatningsansvarlig for fotografens tap. Det er ikke en gyldig grunn at man ikke var klar over at bildet var rettighetsbelagt fordi andre før en har lagt det ut på nettet.

Les mer


Kurs i personalledelse

KA arrangerer kurs i personalledelse 26.-27.oktober på Gardermoen. Kurset har særlig vekt på rekruttering og på bruk av medarbeidersamtaler. Deltakerne vil bli utfordret til å komme med aktuelle problemstillinger til drøfting, slik at innholdet blir aktuelt og relevant. Kursets målgruppe er daglige ledere og andre som har personalansvar, kirkeverger og fellesrådsmedlemmer.

Her finner du mer informasjon om kurset og påmelding.


KA minner om..

Høstkonferansen 2016!

Vi minner om KAs høstkonferanse som går av stabelen i Oslo 26.-27.september. Program for konferansen legges ut på våre kurssider neste uke, men påmeldingen er allerede åpnet.
Meld deg på her!Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .