Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 18. august 2016
&nsbp;

Ideelle aktører i kommunesektoren må også følges opp

"Vi vil arbeide for at premissene i utredningen også blir gjort gjeldende for andre virksomheter med offentlig pensjonsordning." Det sier Øystein Dahle i KA i en kommentar til Hippe-utvalgets utredning om historiske pensjonskostnader i ideell sektor som ble lagt frem denne uken.

Les mer.

Attraktive bymiljø med kirkebygg i sentrum

Kunsthistoriker Daniel Johansen har skapt debatt med sitt innlegg på NRK.no hvor han kritiserer norske kommuners arbeid med attraktive bymiljø og tettsteder. "De norske kirkebyggene er en viktig ressurs i utviklingen av bærekraftige byer og sterke distrikter." Det skriver KA i innspillet til ny stortingsmelding om by- og regionalpolitikk.

Les mer.

Utlysning av midler til kompetanseutvikling i undervisningsstillinger

Det utlyses midler til kompetanseutvikling i undervisningsstillinger. Det er flere ulike ordninger og vi oppfordrer arbeidsgiverne til å sette seg inn i mulighetene for å søke støtte og å videreformidle informasjon til aktuelle søkere. Det kan blant annet søkes støtte til masterstudier i kateketikk/kirkelig undervisning.

Informasjon om ordningene finner du på KA sine nettsider eller ved å følge denne lenken.

Valg til KAs landsråd og regionale kontaktmøter

KAs øverste organ er landsrådet, som velges av og blant KAs medlemmer. Det skal nå velges nytt landsråd for KA med funksjonstid fra 2017-2021.  Valg av landsrådsrepresentantene foregår på regionale kontaktmøter som arrangeres i alle bispedømmeområder høsten 2016 og vinteren 2017. Påmeldingen til kontaktmøtene er nå åpnet, les mer om kontaktmøtene på www.ka.no/kurs.  

Alle fellesråd har anledning til å fremme kandidater til KAs landsråd, og i tillegg har du muligheten til å påvirke hvem som blir kandidat i ditt bispedømmeområde.

Les mer.​​​​​​​

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .