Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 25. august 2016
&nsbp;

Torbjørg Aalborg til KA

KA har fått en ny medarbeider. Torbjørg Aalborg har takket ja til stilling som prosjektleder og har nå tiltrådt stillingen.

Les mer.

Kyrkjer kan gi arbeid når oljen sviktar

«Olje- og gassnæringa kjem til å bety mindre,» sa statsminister Erna Solberg på Politisk kvarter i NRK i dag og vil satse på omstilling. Vedlikehald av kyrkjer vil vere særleg godt egna til å stimulere verksemder som blir råka av nedgangen i oljeindustrien. Det skriv KA og to av bransjeorganisasjonane som merkar konsekvensane av redusert oljeaktivitet, i eit felles brev til finansministeren.

Les mer.

Nye regler om offentlige anskaffelser

Nærings- og fiskeridepartementet har vedtatt forskrift om offentlige anskaffelser. Den nye forskriften trer i kraft fra 1. januar 2017. Blant annet øker terskelverdien fra 500 000 kr til 1,1 millioner kroner eks. mva.

Les mer.

Kurstilbud for kirkemusikere: Å lede, spille og synge bibelske salmer, 17. og 18. november 2016

I samarbeid med Norges musikkhøgskole arrangerer Fagutvalg for kirkemusikk (FUM) under OU-styret i KA-sektoren et nytt todagers kurs knyttet til Norsk koralbok bind 3, Bibelske salmer og liturgiske ledd. Det samme kurset ble gjennomført i november 2015 med svært god evaluering. Fellesrådsansatte kirkemusikere får kurset til en svært fordelaktig pris og har også mulighet til å søke reisestøtte.

Klikk her for mer informasjon.

KA minner om…

Ledige plasser på KAs høstkonferanse!

KAs høstkonferanse holdes i Oslo 26.-27. september og har bl.a. kulturminister Linda Hofstad Helleland, Anne Lindmo og Kristin Gunleiksrud Raaum på programmet.

Mange har meldt seg på, men det er fortsatt noen ledige plasser på konferansen!

Meld deg på i dag!

Mer informasjon finner du her.

IKT for å lede – Påmeldingsfrist i morgen!

Det er fremdeles noen ledige plasser på kurset «IKT for å lede» 29. -30.september! Kurset retter seg mot kirkeverger, proster, stiftsdirektører og avdelingsledere lokalt, regionalt og sentralt i Dnk, og har som hensikt å gjøre ledere i stand til å ta del i de strategiske vurderingene, kjenne formelle krav, ta gode beslutninger og på den måten utnytte IKT slik at Dnk får gevinster av IKT-tiltakene.

Det er påmeldingsfrist i morgen, fredag 26.august!

Påmeldingsskjema og mer informasjon finner du her.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .