Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 06. oktober 2016
&nsbp;

Mer krevende å være landsdekkende

«Det blir mer krevende å være landsdekkende folkekirke med dette budsjettet.» Det sier Frank Grimstad i KA i en kommentar til forslaget til statsbudsjett som ble lagt frem i dag.

Les mer.

Stillingsannonse på kirkejobb.no via Webcruiter gir ryddig tilsettingsprosess

KA og Kirkerådet har en avtale med Webcruiter om bruk av nettbasert rekrutteringsverktøy. Annonsene blir publisert på kirkejobb.no, jucan.no og nav.no.

Les mer.

KA minner om…

Fagdag om arbeidsmiljø i Dnk – Meld deg på i dag!

Ikke gå glipp av årets fagdag om arbeidsmiljø! Fagdagen går av stabelen mandag 21. november i Oslo og vil bidra til å belyse utfordringer knyttet til arbeidsmiljøet i Dnk. På programmet finner du blant annet temaer som livskvalitet på jobben og flerkulturell kommunikasjon.

Fullstendig program og påmelding finner du her.

Det er fortsatt mulig å påvirke hvem som skal sitte i KAs landsråd og KAs styre

KAs valgkomité er i gang med arbeidet med å finne kandidater til KAs styre for 2017-19, som er på valg på KAs landsråd i april 2017. Alle KAs medlemmer har mulighet til å komme med forslag til styrekandidater. Innspill med kort informasjon om kandidaten sendes til ka@ka.no innen 15. oktober.

Om kort tid begynner gjennomføringen av valg til KAs landsråd for perioden 2017-2021, som vil foregå på regionale kontaktmøter. Noen valgkomiteer har sin innstilling klar, mens flere steder er det fortsatt mulig å sende inn innspill. I tillegg er det lov å komme med benkeforslag på valget på kontaktmøtet. Mer om valg til KAs landsråd (http://www.ka.no/sak/article/1376610) og regionale kontaktmøter (http://portal.ka.no/kurs/)

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .