Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 05. januar 2017
&nsbp;

Nytt anskaffelsesregelverk trådt i kraft

Den 1. januar 2017 trådte nye regler om offentlige anskaffelser i kraft. De nye reglene gjelder for anskaffelser som kunngjøres etter dette tidspunktet. For fellesrådene er det særlig den nye anskaffelsesloven og anskaffelsesforskriften som har betydning. I tillegg er det trådt i kraft ny forsyningsforskrift og ny konsesjonsforskrift. 

Les mer.

«Å være luthersk folkekirke i dag» - Seminar 1. mars!

I 2017 feires det at det er 500 år siden den lutherske reformasjon. For Luther var menigheten, den lokale samlingen om ordet og sakramentene, grunnleggende for det å være kirke. Hva vil det si å være luthersk kirke i det mangfoldige norske samfunn, og hva betyr det å være menighet i lokalsamfunnet?

KA, Kirkerådet og MF inviterer til seminaret «Å være luthersk folkekirke i dag» i Oslo 1. mars, hvor dette spørsmålet vil bli belyst både ut fra vår egen historie og tradisjon, og med erfaringer og perspektiver fra lutherske kirker i andre deler av verden.

Du finner mer informasjon og påmelding her.

Har du tilgang til KAs medlemssider?

Alle virksomheter som er medlemmer i KA skal ha tilgang til KAs medlemssider på våre nettsider. Tilgang får du via passord. På medlemssidene finner du nyttig informasjon og veiledning om en lang rekke arbeidsgiverspørsmål, informasjon om offentlige anskaffelser og ulike typer regelverk, økonomi, kirkebyggforvaltning med mer. Medlemmer i KA som ikke har passordet får dette ved å sende epost til passord@ka.no.

KA minner om….

Grunnkurs om kirkebyggdatabasen og inventarregistrering

KA holder grunnkurs i kirkebyggdatabasen og inventarregistrering 9.-10. februar. Det er kun noen få plasser igjen, så meld deg på i dag!

Her finner du mer informasjon og påmelding.

Kurs i risikovurdering og restverdiredning

16. februar inviteres kirkeverger og kirketjenere til kurs om risikovurdering og restverdiredning. Påmeldingsfristen er fredag 13. januar, men det er begrenset antall plasser på kurset og førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

All informasjon og påmelding finner du her.

Lønns- og personalstatistikk pr. 1.12.2016

I desember åpnet den årlige innsamlingen av lønns- og personaldata fra KA-medlemmer. Alle medlemmer med arbeidsgiveransvar er pliktig til å registrere informasjonen i lønns- og personalregisteret (LPR). Fristen er 3. februar 2017

I rundskriv 06/16 informeres det om hva LPR er og hvordan man skal fylle ut skjemaet i nettportalen. KA vil anbefale alle å lese vedleggene til rundskrivet før man begynner å registrere lønnsdata.

For å logge seg inn bruker man passord og brukernavn tilsendt på epost ved tidligere innrapportering. Send epost til Peter Møller om du ikke har mottatt innloggingsinformasjonen.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .