Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev torsdag 21. september 2017
&nsbp;

Høye miljøambisjoner for nye Tau kirke

Mandag 18. september ble fire arkitektforslag for ny kirke i Tau sentrum presentert. Strand kirkelige fellesråd har lagt opp til en meget høy miljøstandard for sitt nye kirkebygg.

Les mer.

 

Saksbehandling ved ansettelse, oppsigelse og andre personalsaker

KA informerte i rundskriv 07/2017 om endringer i kirkeloven § 38 knyttet til saksbehandlingsreglene ved saker om ansettelse, oppsigelse og andre personalsaker. Endringene medfører blant annet at en jobbsøker ikke lengre har krav på innsyn i utvidet søkerliste eller innstillingsliste. I rundskrivet anbefaler KA at kirkelige organer gjør eget vedtak om at de offentligrettslige reglene likevel skal gjelde som tidligere, blant annet begrunnet i å opprettholde tilliten som er bygget til Den norske kirke som arbeidsgiver. Vi har fått tilbakemeldinger om at mange ikke har fått med seg rundskrivet og oppfordringen om å gjøre eget vedtak, og minner derfor om dette nå.

Hele rundskrivet kan leses her.

 

KA søker etter ny administrerende direktør

KA lyser ut stillingen som toppsjef i organisasjonen. 
– KA har fått en stadig viktigere rolle i norsk kirke- og samfunnsliv. Vi håper å finne en administrerende direktør som både vil videreføre og videreutvikle organisasjonen. Dette sier styreleder i KA, Hege Hovland Malterud.

Les mer.

 

Nettverk for ledere innen KAs medlemsvirksomheter

På nyåret 2018 starter KA opp et nytt nettverk for ledere innen kirkelige virksomheter. I nettverket står deltakernes erfaring og utfordringer i sentrum. Ved å delta kan du styrke din lederkompetanse, bygge relasjoner og i fortrolighet dele gleder og utfordringer.

Her finner du invitasjon til nettverket og praktisk informasjon. Vi håper du ønsker å delta!

Påmeldingsfristen fredag 3. november.

 

Vil du delta på Nordisk tjærenettverkssamling i Finland?

157 kirker har oppgitt at de bruker tjære i en eller annen form i Kirkekontrollen. KA er part i et nordisk tjærenettverk som skal gå over 5 år. Målet med nettverket er å dele kunnskap og utveksle erfaring mellom de nordiske land.

Les mer om neste samling her.

 

Følg KA på Facebook!

Lyst til å holde deg oppdatert på sakene KA jobber med? Klikk «liker» på KAs Facebook-side og få nyheter fra oss rett i nyhetsstrømmen din. Velkommen til å følge KA i hverdagen!

 

KA minner om…

Frist for påmelding til kurs for kirkelig fellesnemnd i morgen

I morgen, fredag 22. september, er det påmeldingsfrist til kursene for kirkelig fellesnemnd i både Bergen (23. oktober) og Trondheim (25. oktober).

All informasjon om kursene, samt påmeldingsskjema, finner du på KAs kurssider www.ka.no/kurs

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.no
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .