Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 12. januar 2018
&nsbp;

Godt samarbeid krever klare avtaler

De kristne barne- og ungdomsorganisasjonene er uvurderlige samarbeidspartnere for Den norske kirkes menigheter. Når de nå ber om et enda tydeligere mandat, understrekes behovet for avklarte ansvarsforhold, skriver Frank Grimstad.
Les ukens KA-blogg

 

Slik skal gravferdsbransjen sikre kvalitet og trygghet

Utvalget av kister og urner vil trolig bli større og mer mangfoldig fremover. Nasjonale standarder skal forebygge vonde opplevelser.
Les mer
 

Ber kirken ansette funksjonshemmede

Jarle Eknes og Jann Aasbakk fra Stiftelsen SOR gjestet denne uka KA for å fortelle om sitt arbeid med å få mennesker med funksjonshemming inn i det ordinære arbeidslivet. SOR har et omfattende samarbeid med Scandic-kjeden og har også hjulpet funksjonshemmede inn i arbeid på kommunale sykehjem i Bergen. - Her ligger det store muligheter også for kirken, både til å ta samfunnsansvar og til å få inn nye ressurser, sier Eknes.
Les mer om Stiftelsen SOR på deres hjemmeside
 

KAs grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere - programmet er klart!

Programmet for grunnkursets første samling (5.-7. mars) ligger nå på våre kurssider. Grunnkurset er åpent for alle kirkeverger og daglige ledere i menighet. Husk at påmeldingsfristen er allerede fredag 2. februar.
Du finner program, praktisk informasjon og påmeldingsskjema her
 

Lovpålagt HMS-kurs for ledere

Torsdag 26. april arrangerer KA lovpålagt HMS-kurs for kirkeverger og andre ledere med personalansvar. Kurset tilfredsstiller Arbeidstilsynets krav til arbeidsgivers opplæring i helse-, miljø og sikkerhetsarbeid (HMS). Det er tilpasset kirkelig virksomhet og de HMS-utfordringer som kjennetegner sektoren. 
Les mer og meld deg på her

 

Nøkkeltall fra KLP for 2017

Kirkelige fellesråd som har pensjonsordning i KLP, kan via KLP Kundeside finne nøkkeltallsoversikten for 2017 med informasjon som blant annet kan brukes til pensjonsnote til årsregnskapet. Den blir ikke sendt ut på papir. Nøkkeltallsoversikten er tilgjengelig i excel-format, og fellesrådene har da en god fleksibilitet til å kunne hente tall og bruke dem i sine note-dokumenter i årsoppgjøret.
Les mer om grunnlaget for beregningen her (pdf)

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .