Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 26. januar 2018
&nsbp;

Høringen om ny troslov: Kirken vil være en lokal og forpliktet samfunnsaktør

De som fryktet en mer innadvendt, selvsentrert og egenrådig kirke etter skillet fra staten, kan puste lettet ut, skriver Frank Grimstad i en kronikk i Aftenposten.
Les mer
 

Tid for å finne samlende løsninger

Manglende utredning av sentrale spørsmål gjør at prosessen med ny trossamfunnslov halter. Desto viktigere er det at regjeringen lytter til innspillene i høringen dersom vi skal få en samlende og bærekraftig løsning, skriver Frank Grimstad i sin siste KA-blogg.
Les innlegget her

 

Dette må arbeidsgiver vite om varsling

Den siste tidens oppmerksomhet rundt varslingssaker har tydeliggjort viktigheten av gode rutiner for håndtering og oppfølging av både slike henvendelser og andre kritikkverdige forhold. KA har laget en huskeliste for alle som har arbeidsgiver-/personalansvar.
Les saken her

 

Meld deg på vårens arbeidsgiverkonferanser!

Som en del av forberedelsene til årets tariffoppgjør arrangerer KA denne våren tolv arbeidsgiverkonferanser for våre medlemmer. Det blir én konferanse i hvert bispedømme for organer i Den norske kirke, samt en egen konferanse i Oslo for våre organisasjonsmedlemmer.
Programmet kommer snart, og du kan allerede melde deg på her

 

Grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet - snart påmelding!

Påmeldingsfristen til grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet er allerede om en uke, altså fredag 2. februar. Det er noen få ledige plasser igjen. Kurset gir innføring i sentrale tema som bl.a. personalledelse, saksbehandling, kirkeledelse, kirkebyggforvaltning, gravferdsforvaltning og økonomi. Vi vil anbefaler også at prosjektledere for sammenslåing av fellesråd gjennomfører kurset dersom de ikke allerede har erfaring som kirkeverge e.l. 
Du kan lese mer og melde deg på her

 

Vil du ha et gratis kirkeorgel?

Oslo Østre Frikirke gir bort sitt 60 år gamle 18-stemmers Hemersam-pipeorgel. Orgelet var i aktiv bruk fram til for ca ti år siden.
Se annonsen på finn.no

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .