Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 16. februar 2018
&nsbp;

En seier for det livssynsåpne samfunn

OL-prestene er tilbake etter 18 års fravær. Deres tilstedeværelse har viktig symbolbetydning, uavhengig av hvor mye tilbudet blir brukt, skriver kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim.
Les ukens KA-blogg her
 

Kurs i budsjettarbeid

23. mai inviterer KA til kurs i budsjettarbeid, rettet mot mot kirkeverger og økonomi-/ regnskapsmedarbeidere. Årsbudsjettet er det sentrale økonomiske styringsdokumentet for virksomhetene, og det er viktig med høy kvalitet både på det formelle og det materielle. På kurset vil vi gå gjennom bestemmelsene om budsjett og økonomiplan, og vi vil ha fokus på det viktige samspillet med kommunen i budsjettprosessen.
Mer om info og påmeldingsskjema finner du her

 

Nye kommuner, nye fellesråd – påmeldingsfrist til prosjektledersamlinger i dag

Som tidligere beskrevet, vil KA i 2018 og 2019 tilby egne samlinger for prosjektledere som skal jobbe med sammenslåing av fellesråd. I tillegg til å skape en arena med mulighet for refleksjon og faglig utveksling, er formålet å bygge kompetanse innenfor prosjektledelse og på spesifikke områder knyttet til selve sammenslåingen.
Meld deg på her
Les om våre sammenslåingsrådgivere her

 

Lyst på stipend? Søk innen 1. april!

Vil du eller noen du kjenner ha glede av et kompetanse- eller inspirasjonsstipend? KA administrerer flere ordninger der det er penger å hente.
Se oversikten her

 

Norsk kirkemusikksymposium i Oslo

Kirkemusikere inviteres til inspirerende dager i Oslo 8.-11. mars. Det blir foredrag, seminarer, mesterklasser, konserter og mulighet til å treffe kolleger. Arrangør er MFO, Norges kirkesangforbund, Ung kirkesang og Oslo bispedømmeråd i samarbeid med Fagutvalg for kirkemusikk (UO-styret i KA-området) og Oslo internasjonale kirkemusikkfestival. Påmeldingen er åpen fram til deltakerantallet har nådd 120.
Les mer på symposiets hjemmeside

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .