Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 23. februar 2018
&nsbp;

Sarpsborg får landets andre solcellekirke

Rådmannens advarsel mot å velge den dyreste løsningen ble ikke hørt. Et enstemmig formannskap vedtok å legge solceller på taket av Sarpsborg kirke.
Les mer
 

Høringsdokument bekrefter kirkens ønske om delt finansiering og solid lovregulering

Kulturdepartementets oppsummering av trossamfunnslovhøringen viser at Den norske kirkes ønsker videreført at både kommune og stat skal finansiere virksomheten. Oppsummeringen viser også at arbeidet med å skape ny kirkerett ikke er i mål med det lovforslaget som ble sendt på høring.
Les mer

 

Husk undersøkelsen om overgrep/krenkelser, forebygging og #metoo

Hvert andre år gjennomfører KA og Kirkerådet en kartlegging av overgreps- og krenkelsessaker og av forebyggende tiltak på dette området. Kartleggingen av perioden 2016-2017, som også inneholder noen spørsmål om #metoo-kampanjen, foregår nå i form av en kort undersøkelse som ble sendt til kirkeverger og stiftsdirektører 16. februar. For at kirkens forebygging og oppfølging på dette feltet skal bli så god som mulig, er vi avhengige av at flest mulig svarer – også de som ikke har saker å melde om. Funnene vil bli offentliggjort i en nasjonal rapport.
Du kan lese rapporten fra forrige kartlegging her

 

Følg KA på Facebook

Mye av det som sendes ut nyhetsbrevet vårt er publisert på ka.no gjennom uken som gikk. De fleste sakene på hjemmesiden deles også på Facebook, så følg oss der for jevnlige oppdateringer.
Trykk her og klikk «Liker» til venstre under store bildet

 

Påmeldingsfristen for arbeidsgiverkonferansene nærmer seg

Som en del av forberedelsene til årets tariffoppgjør (hovedoppgjør) arrangerer KA i april og mai til sammen tolv arbeidsgiverkonferanser. Allerede fredag 2. mars er påmeldingsfrist for konferansene som holdes i Fredrikstad, Bodø og Tromsø.
Les mer og meld deg på her

 

Lovpålagt HMS-kurs for ledere

Torsdag 26. april arrangeres HMS-kurs for ledere. Opplæring innen HMS-arbeid er lovpålagt for arbeidsgivere. KAs HMS-kurs holdes dagen før arbeidsgiverkonferansen på Gardermoen, slik at det er mulig å kombinere de to arrangementene.
Les mer og meld deg på her

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .