Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 16. mars 2018
&nsbp;

Ny rapport fra KA: Klimaendringene truer kirkene våre

Det gjøres mye for å sikre og vedlikeholde norske kirker, men større vannbelastning og fare for flom og skred gjør at arbeidet må intensiveres.
Les mer om tilstandsrapporten fra Kirkekontroll 2017

 

Fellesrådsnettverket har etablert nasjonal struktur

Nettverk for Kirkelige Fellesråd (NKF) har nå en regional og nasjonal struktur på plass. Jørn Lemvik fra Oslo er valgt til å lede styringsgruppa.
Les mer
 

Endelig klart for etterspurt musikk-kurs

Til høsten kan kirkemusikere utvikle sin kompetanse på rytmisk musikk i et samarbeid mellom Musikkhøgskolen, NLA i Staffeldtsgate og Fagutvalg for kirkemusikk. – Økt sjangerbredde i gudstjenesten stiller nye krav til kantorene, sier kantor Bernt Nordset.
Les mer
 

Forhandlingssjefen blir direktør for arbeidsgiveravdelingen

– Etter å ha jobbet med kirkelig arbeidsliv i flere år, er det svært spennende å få ansvaret for KAs arbeidsgiveravdeling i denne omskiftende tiden for Den norske kirke, sier Ingrid B. Tenfjord (39).
Les mer
 

Snart frist for å søke stipend

Vårens utlysninger inkluderer særskilte stipender til kirkemusikere, undervisningsmedarbeidere og diakoner/diakonimedarbeidere, men også generelle stipender til enkeltpersoner og staber. Husk å søke innen 1. april!
Se stipendoversikten her

 

«Negative tall gir offensiv kirke»

Årsstatistikken for Den norske kirke ble lagt fram torsdag. – Det finnes ikke enkle løsninger, men jeg tror vi alle må jobbe hardt for å vise at vi fortsatt er en relevant kirke og at det gjennom dåpen spennes en himmel over barnets liv, sier kirkerådsleder Kristin Gunleiksrud Raaum.
Les mer på kirken.no

 

Ledig stilling i Gravplassforeningen

Norsk forening for gravplasskultur (NFG) har ledig 50 prosent rådgiverstilling. Det ligger en rekke sekretæroppgaver til stillingen. I tillegg skal rådgiveren bidra i arbeidet med foreningens blad, forberede saker til styremøter, være med på å planlegge og gjennomføre fagdager/kurs, samt utføre løpende faglig arbeid og informasjonsarbeid. Søknadsfrist er 16. april.
Les mer her

 

Følg KA på Facebook

Mye av det som sendes ut nyhetsbrevet vårt er publisert på ka.no gjennom uken som gikk. De fleste sakene på hjemmesiden deles også på Facebook, så følg oss der for jevnlige oppdateringer.
Trykk her og klikk «Liker» til venstre under store bildet

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .