Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 23. mars 2018
&nsbp;

Påskebloggen: Lederskapets kjerne

Sammen med andre kirkelige ledere fra Norge har Marit Halvorsen Hougsnæs den siste uka vært på det koptisk-ortodokse retreatsenteret Anafora i Egypt. «Godt lederskap handler ikke om å svelge kameler, men om å forvalte fellesskapets fortid og nåtid og samtidig peile ut en retning som kan sikre dets framtid», skriver hun derfra.
Les årets påskeblogg

 

Følg kurs- og konferansesesongen på Facebook

Kurs- og konferansesesongen i KA er i gang for alvor, og de neste dagene legger vi ut bilder fra det som har skjedd i mars. Denne uka har prosjektledere for sammenslåing av fellesråd vært samlet på Gardermoen (bildet). Tidligere i måneden var det grunnkurs for kirkeverger på Gran, kurs for rådsledere på Gardermoen og lederutviklingskurs på Ringerike.
Trykk her og klikk «Liker» til venstre under store bildet

 

Stilling ledig: forhandlingsleder i KA

Vi søker deg som ønsker å jobbe med forhandling og utvikling av tariffavtaler i en spennende sektor i forandring. Som forhandlingsleder i KA vil du være en kjerneperson i forberedelse og gjennomføring av tarifforhandlingene. I tillegg til gode betingelser og ordnede forhold, har vi muntert, inkluderende og høyt kompetent arbeidsmiljø. Søknadsfristen er 9. april.
Les mer om stillingen her

 

Åpningstider i påsken

Det er folk på jobb i KA i den stille uka. Sentralbordet er betjent til vanlig tid – altså fra klokka 9 til 15 – mandag 26. og tirsdag 27. mars. Onsdag 28. mars er åpningstiden 9 til 12. Vi holder stengt på helligdagene og er tilbake tirsdag 3. april (3. påskedag). Telefonnummeret vårt er som alltid 23 08 14 00.

 

Forbered deg til tariffoppgjøret

Som en del av forberedelsene til årets tariffoppgjør (hovedoppgjør) arrangerer KA i april og mai til sammen tolv arbeidsgiverkonferanser. Fristen for å melde seg på konferanse i Tønsberg, Hamar og Gardermoen er 23. mars. For konferanse i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim er fristen 6. april.
Les mer på våre kurssider

 

KNIF inviterer til kompetanse- og nettverksbygging 24. april

Alle ansatte i KNIFs medlemsorganisasjoner er velkommen til KNIF-dagen i Oslo Kongressenter 24. april. Deltakerne kan velge mellom åtte forskjellige fagfora: eiendom, HR, innsamling, IT, ledelse, økonomi, lønn og regnskap, mat og renhold. Arrangøren lover inspirerende foredrag og muligheten til å møte andre ansatte fra hele Kristen-Norge.
Les mer og meld deg på her

 

HMS-kurs for ledere – påmeldingsfrist i dag

Torsdag 26. april inviterer KA til HMS-kurs (helse, miljø og sikkerhet) for ledere på Gardermoen. Kurset er tilpasset kirkelig virksomhet og de HMS-utfordringer som kjennetegner sektoren, samtidig som det tilfredsstiller kravet til lovpålagt opplæring for arbeidsgivere. Kurset er åpent for kirkeverger og andre med personalansvar ansatt i KAs medlemsvirksomheter. Påmeldingsfrist er i dag.
Les mer og meld deg på her

 

Ledige plasser på Fagdager for kirketjenere – påmeldingsfrist i dag

Det er fremdeles plasser igjen på Fagdager for kirketjenere i Trondheim 23.-24. april. Nytt i år er befaring til både Vår Frue kirke og Tilfredshet kapell. Påmeldingsfristen er i dag.
Se programmet og meld deg på her

 

Nytt deltidsstudium i barnekorledelse

Musikkhøgskolen lanserer et deltidsstudium i barnekorledelse (15 studiepoeng) kommende skoleår. Studiet går over tre samlinger à henholdsvis tre, tre og fire dager. Det legges også opp til individuelt arbeid og nettbasert gruppearbeid mellom samlingene. Søknadsfristen er 15. april.
Les mer her

 

Nøkkeltallsrapport og «Kirkeklokker» tilgjengelig i nettbutikken

KA har nylig gitt ut to nye hefter: Nøkkeltallsrapport fra kirkekontrollen og «Kirkeklokker - en innføring i funksjoner, historie, bruk, ettersyn og bevaring» (i samarbeid med Riksantikvaren). Ett eksemplar av hver av disse er sendt ut til alle fellesråd og til menighetsråd med fellesrådsfunksjon. Begge publikasjonene kan lastes ned gratis som pdf på ka.no. Flere hefter i papirform kan bestilles i nettbutikken.
Gå til KAs nettbutikk

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .