Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 20. april 2018
&nsbp;

KA-bloggen: Forbudt nysgjerrighet

I en rekrutteringsprosess er det avgjørende å få fram søkernes kvalifikasjoner og egnethet. Den nye likestillings- og diskrimineringsloven minner oss på at det likevel finnes forbudte former for arbeidsgivernysgjerrighet, skriver Marit Halvorsen Hougsnæs.
Les KA-bloggen
 

Nå må arbeidsgivere jobbe aktivt mot diskriminering

Fire lover er blitt til én: I den nye likestillings- og diskrimineringsloven er arbeidsgivers aktivitetsplikt tydeligere enn før. – Det er positivt at loven gir konkrete råd til hvordan arbeidsgivere kan arbeide med dette, sier spesialrådgiver Stina Hansteen Solhøy i KA. 
Les mer

Kirkepartner er blitt ett selskap

Ved sammenslåingen av Kirkepartner AS og Kirkepartner IKT AS har Kirkerådet og 134 fellesråd overtatt eierskapet til Den norske kirkes felles IKT-leverandør og -utviklingsmiljø. KA oppfordrer alle fellesråd til å gå inn på eiersiden.
Les mer
 

Ny kateket eller menighetspedagog? Dere kan få 15.000 i drahjelp!

Fellesråd kan få dekket inntil 15.000 kroner til rekruttering til kateket- eller menighetspedagogstilling (som ikke er finansiert gjennom trosopplæringsreformen). Eksempler på kostnader som kan bli dekket av ordningen, er annonsering, reising for å delta i intervju eller flytting.
Les mer
 

Følg forberedelsene til tariffoppgjøret

Vårens tarifforhandlinger på diverse sektorer er godt i gang. KA jobber med forberedelsene til hovedtariffoppgjør på kirkelig sektor i juni. Alt relevant stoff legges fortløpende ut på våre nettsider.
Se temasiden Tariff 2018

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .