Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev onsdag 16. mai 2018
&nsbp;

GDPR: På tide å løfte arbeidet med personvern

Mange er usikre i møte med de skjerpede kravene til personvern. – Start med å øke bevisstheten rundt hvilke personopplysninger dere samler inn og rutinene for hvordan disse oppbevares og behandles, oppfordrer KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.
Les mer
 

Tilgjengelighetens hensikt

– Å gjøre kirken tilgjengelig for alle, handler ikke bare om universell utforming, men også om å hjelpe folk til å forstå det de ser, skriver fagdirektør Oddbjørn Sørmoen om prosjektet der KA og Den norske kirke samarbeidet med Nasjonalmuseet, Munchmuseet og Deichmanske bibliotek.
Les KA-bloggen
 

I mål med vårens arbeidsgiverkonferanser

Tirsdag ble den siste av årets arbeidsgiverkonferanser i KA-regi arrangert. Denne var for våre organisasjonsmedlemmer, og IKO, KIFO, Søndagsskolen, Kirkelig ressurssenter og K-stud var representert. I april og mai har det vært konferanser i alle bispedømmer (Borg og Oslo ble slått sammen og arrangert på Gardermoen). I tillegg til å forberede deltakerne på det kommende tariffoppgjøret, har kirkebygg, #metoo, GDPR og trossamfunnsloven stått på agendaen.

 

Ny søknadsfrist for kirkemusikkutdanning i Trondheim

Det er fortsatt ledige plasser på årsenhet i kirkemusikk ved NTNU i Trondheim, og søknadsfristen er forlenget til 22. mai. Studiet retter seg mot personer som har avsluttet musikerutdanning med annet hovedinstrument enn orgel og som ønsker kirkemusikalsk tilleggskompetanse. Det er også aktuelt for musikkstudenter som ønsker integrere en kirkemusikalsk komponent i sin utdanning.
Les mer og søk her

God 17. mai og god pinse!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .