Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 22. juni 2018
&nsbp;

Flere melder om overgrep og trakassering i kirken

Økt oppmerksomhet rundt seksuelle overgrep og trakassering generelt antas å ha medvirket til at flere slike saker er meldt inn til arbeidsgivere i Den norske kirke i løpet av 2016-2017 enn i forrige toårsperiode. – Vi tror den viktigste grunnen er en holdningsendring som skjøt fart i forbindelse med #metoo-kampanjen, sier spesialrådgiver i KA, Helene Horsfjord.

Les mer

 

– Snakk med unge ledere om rollebevissthet

Unge ledere i kirkelig arbeid må få tydeligere rammer for hvordan de omgås dem de er ledere for, oppfordrer KA og Kirkerådet. Seks saker der unge ledere har krenket yngre deltakere seksuelt, er meldt inn fra virksomheter i Den norske kirke i løpet av 2016-2017.

Les mer

 

Norges kirker blir enda mer tilgjengelige

Nettstedet kirkesøk.no er pusset opp og optimalisert for mobiltelefon før turistsesongen. Nå finner du alltid nærmeste kirke med ett trykk. – Bruk kirkesøk.no på ferie i sommer, oppfordrer KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

Les mer

 

Tariffoppgjøret: Pause i forhandlingene

Tariffoppgjøret på kirkelig sektor avsluttes over helgen.

Les mer 

 

KA søker kommunikasjonsrådgiver

Vi er på jakt etter en person med erfaring og/eller utdanning som journalist/kommunikasjonsrådgiver, som har god kjennskap til Den norske kirke og tros-/livssynsfeltet og forståelse for arbeidslivets spilleregler og utfordringer. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, pensjonsordning i KLP og gode forsikringsordninger. Søknadsfrist 8. august.

Les mer og søk her
 

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .