Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 17. august 2018
&nsbp;

Se KAs kirkebyggarrangementer under Arendalsuka direkte på Facebook

I dag arrangerer KA samtalen «Hvem skal ta vare på kirkene våre?» klokka 10.00-10.45 og samtalen «Kirkebyggets plass i det nye Norge» klokka 13.30-14.30 om bord på «Kirkeskipet» i Pollen i Arendal. Begge arrangementene strømmes live på Kirkerådets Facebook-side.
Følg arrangementene her

 

Meklingsdato kommer snart

Etter at 12 av 22 fagforeninger brøt tarifforhandlingene med KA før sommeren, meldte foreningene såkalt plassoppsigelse til Riksmekleren denne uken. Vi regner med meklingsdato er klar snart – det blir uansett ikke før i september. Vi legger ut relevant informasjon fortløpende på vår nettside. Det vil også gå ut egen e-post til alle berørte virksomheter med viktig informasjon og lenker til relevante sider etter at meklingstidspunktet er klart.

 

Medlemsfordelene i KA samlet på ett sted

KA-medlemmer har tilgang til rabatterte og/eller tilrettelagte tjenester på en rekke områder. Nå har vi samlet alle medlemsfordelene på ett sted. Der finner du også link til oversikt over alle fordelene som KA-medlemmer får gjennom KNIF Innkjøp. Mange av disse avtalene gjelder også ansatte i virksomhetene.
Se alle medlemsfordelene her

 

Kurs i rytmisk musikk – snart påmeldingsfrist

1. september er siste mulighet for å melde seg på høstens kurs i rytmisk musikk, som er et samarbeid mellom Musikkhøgskolen, NLA i Staffeldtsgate og Fagutvalg for kirkemusikk. – Jeg har vært med på å initiere mange kurs og utdanninger, men aldri noe som har vært så tydelig etterspurt av så mange, sier spesialrådgiver Helene Horsfjord i KA.
Les mer og meld deg på

 

Vikarierende kurskoordinator

Bjørn André Langset Gjermundnes er fra 13. august ansatt som vikar for Anja Høiby-Nikolaisen som kurskoordinator i 50 prosent stilling. Han treffes på bjorn@ka.no og 918 37 933. Han har vikariert i kirkebyggavdelingen siden februar 2017.

 

Konferanse: Veien videre for kirken og kunsten – sett fra Nord-Norge

29.-30. oktober arrangeres «Kirken og kunsten: Veien videre» i Tromsø. Konferansen er en oppfølging av Kirkemøtets vedtak fra april, om veivalg for Den norske kirkes kunst- og kultursatsing. Arrangører er Kirkemusikksenter Nord og Norske kirkeakademier, og målet er å samle aktører til en nasjonal konferanse med utkikkspunkt fra Nord-Norge. Påmeldingsfrist er 24. september.
Les mer her

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .