Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 16. november 2018
&nsbp;

Kronikk: «Tomme» kirker har også verdi

Mellom 150 og 175 av kirkene våre blir nesten aldri brukt. Likevel er det sjelden aktuelt for menighetsråd og fellesråd å foreslå å ta dem ut av bruk. Det sier mye om hvor viktig kirkebygget er for folk og lokalsamfunn, skriver avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie.
Les kronikken på verdidebatt.no

 

Fraflytting rammer også kirkebyggene

1 av 10 kirker brukes sjeldnere enn én gang i måneden, og de fleste av disse ligger i kommuner med få innbyggere. – Tallene viser at kirkene er viktige for folk og lokalsamfunn, men utfordrer oss samtidig på utvidet bruk og på tilgjengelighet, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie i KA.
Les mer
 

Kirkesikringsprisen 2018 til Hamar kirkelige fellesråd

Hamar kirkelig fellesråd har jobbet systematisk med sikring av sine bygg i mange år. Årets vinner av Kirkesikringsprisen har til og med fått kake av brannvesenet etter tilsyn.
Les mer
 

Glad for signaler i KrFs budsjettforslag

KrF legger inn 70 millioner mer til Kirkerådet, 10 millioner til bevaringsprogram for steinkirkene, 10 millioner til klimasikring for utsatte og verneverdige kirkebygg, reverserer kuttet til KABB og gjenåpner rentekompensasjonsordningen i sitt alternative statsbudsjett.
Les mer

 

Gratis fagdag om stabsutvikling

Torsdag 6. desember inviterer MF vitenskapelig høyskole, KA og Kirkerådet til fagdag om stabsutvikling på MF. Målgruppe er rådgivere ved bispedømmekontor, kirkeverger, daglige ledere, rådgivere ved IKO, proster, koordinatorer o.l. Fagdagen er gratis, og det serveres lunsj. Deltakere bør gjøre seg kjent med denne rapporten i forkant.
Meld deg på her

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .