Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 14. desember 2018
&nsbp;

Kronikk: «Kulturens usynliggjorte kraftkilder»

En tydelig forankring i menneskerettighetene av statens kulturpolitikk, er positivt. Men hvorfor er tro, religion og kirke usynlige i den nye kulturmeldingens omtale av kulturlivets fundamenter og arenaer? spør Marit Halvorsen Hougsnæs og Oddbjørn Sørmoen i denne kronikken i Vårt Land.

 

Skal forhandle om særavtaler

KA har sagt opp særavtalene, og reforhandling starter over helgen. Mandag er satt av til særavtaler om reiseregulativet, om arbeidstøy og for ledere. Tirsdag reforhandles særavtale for barnehager og skolefritidsordninger og særavtale for barnehager - Oslo. Særavtale for kirkelige stillinger forhandles på nyåret, forhåpentlig i januar.

 

Vil du jobbe for økt kvalitet på kirkelig undervisning?

KA søker deg som vil videreutvikle og initiere etter- og videreutdanningssatsinger knyttet til kirkelig undervisningsarbeid, utvikle KAs barnehagestrategi og følge opp Fagutvalg for kirkelig undervisning. Fast 100 prosent stilling. Søknadsfrist er 3. januar. Les mer og søk her.

 

Fra arkivet: Slik får du en god julegudstjeneste

Julaften er årets største gudstjenestedag. Her er ni tips som gjør opplevelsen i kirken enda bedre. Lik og del med fellesråd, menigheter, kirkegjengere og andre interesserte.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .