Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 18. januar 2019
&nsbp;

Vårens viktigste møteplass for KA-sektoren

Arbeidsgiverkonferansene endrer navn til strategikonferanser. – Vi vil signalisere et variert og dagsaktuelt innhold og at konferansene ikke bare omhandler tariff og andre helt klassiske arbeidsgivertemaer, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Påmeldingen er nå åpen.

 

Setter av to millioner til å løfte undervisningen i kirken

Ny tilskuddsordning skal bidra til at flere ansatte i Den norske kirke kan oppfylle utdanningskravene. Det kan også bety lavere turnover blant kateketer og menighetspedagoger.

 

Mange vil lære å lære å lage menighetsblad – setter opp nye kurs

KAs kurs for menighetsbladredaktører ble raskt fullbooket, og nå settes det opp kurs også i Bergen i februar og nytt kurs i Oslo i september. Andre byer vurderes også, forteller kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim.

 

Skal dere på utdanningsmesse? Husk å søke støtte!

Det er høysesong for utdanningsmesser. KA yter støtte til rekrutteringstiltak i regi av fellesrådene, og søknader behandles fortløpende.

 

Husk dagsseminar for ledere av kirkelig fellesnemnd 23. januar

1. januar 2020 skal 121 fellesråd bli til 47. Onsdag 23. januar samles fellesnemndledere på Kirkens hus i Oslo for å gå gjennom aktuelle temaer og dele erfaringer fra prosessen. Det er fortsatt ledige plasser på seminaret.

 

Nøkkeltall for pensjonsordning i KLP

Kirkelige fellesråd som har pensjonsordning i KLP, kan nå finne sin nøkkeltallsoversikt for 2018 med informasjon som blant annet kan brukes til pensjonsnote til årsregnskapet. Oversikten er tilgjengelig i excel-format, og fellesrådene har da en god fleksibilitet til å hente tall og bruke dem i sine note-dokumenter i årsoppgjøret. Les om grunnlaget for beregningen her.

 

Får du eller noen du kjenner mye ut av lite?

Sareptaprisen er innstiftet av Sparebanken Sør og Knif Innkjøp for å skape oppmerksomhet om hvordan man i Kristen-Norge får «mye ut av lite». Prisen består av 100.000 kroner og et kunstverk, og det er lov å nominere seg selv – innen 1. februar.

 

Konferanse: Løfter fram kirketjenerne

13. februar i Oslo arrangerer Fagforbundet en konferanse om kirketjeneryrkets betydning for Den norske kirke. Et mål er å «løfte fram yrkesgruppen i lys av oppgavene Den norske kirke har ansvar for gjennom tjenesteyting, bygg- og gravplassforvaltning».

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .