Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 01. februar 2019
&nsbp;

Skryter av kirkeansattes omstillingsvilje

121 fellesråd blir til 47 fra 2020, og nemndene melder om god fremdrift og positiv innstilling hos dem som berøres. – Kirken er ingen bremsekloss i arbeidet med å utvikle det nye Norge – tvert imot. I forbindelse med sammenslåing av kirkelige fellesråd ser vi stor vilje til å effektivisere, fornye og forbedre, sier Øystein Dahle i KA.

 

Ny som kirkeverge eller daglig leder? Gjør som denne gjengen!

«Som fersk kirkeverge var det sjokkartet å oppdage hvilket spenn i kompetanse som krevdes i jobben. På KAs kirkevergekurs fikk jeg grunnleggende kunnskap på felt som økonomi, ledelse og IKT, og jeg fikk oversikt over hvordan kirken er organisert og styres. Kurset har gitt meg en trygghet på at jeg ikke trenger å kunne alt, fordi jeg nå har et godt nettverk og fordi jeg vet at jeg har KA i ryggen», sier kirkeverge Hilde Furuseth Johansen. Påmeldingsfrist på grunnkurs for kirkeverger og daglige ledere i menighet er 5. februar.

 

Slik snudde de dåpsnedgangen i Stavanger

Tirsdag arrangerte Kirkerådets frokostseminar om dåp, der kirkeverge Andreas Eidsaa i Sandnes fortalte om hvordan menigheter, fellesråd og bispedømme i Stavanger jobbet for å snu trenden med synkende oppslutning om dåp. Seminaret ble overført direkte og kan ses i opptak.

 

Menighetsbladkurs i Bergen: Siste sjanse!

Det er fortsatt noen få plasser igjen på KAs aller første kurs for redaktører og medarbeidere i menighetsblad. Datoene er 18. og 19. februar, og det skjer i Bergen.

 

Trenger du faglig påfyll og utvikling som leder?

Til høsten starter KAs populære lederutviklingsprogram opp igjen! Målgruppen er kirkeverger, stiftsdirektører, proster, generalsekretærer, personalsjefer og andre med personalansvar. Første samling finner sted 14.-20. september i Spania.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .