Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 22. mars 2019
&nsbp;

Starter opp ny runde med populær lederutvikling

Gjør som Asbjørn, Kristine, Bård og mange andre fornøyde deltakere: Bli med på KAs lederutviklingsprogram, som starter opp med samling på El Campanario i Spania i september. – Opplegget er tilrettelagt for ledere med personalansvar, for eksempel kirkeverger, stiftsdirektører, proster, generalsekretærer, personalsjefer og andre. Programmet er åpent også for ledere i kirkelige og ideelle virksomheter som ikke er medlemmer i KA, sier seniorrådgiver Linn Maria Kierulf.

 

Mer enn 70 deltok på nytt kurs om arbeidstid

KA og fagforeningene samlet arbeidsgivere og tillitsvalgte i fellesrådslinjen til kurs om arbeidstid og arbeidstidsplanlegging. – Samarbeidet med Delta og Creo har vært veldig godt, og det har bidratt til å styrke relasjonene sentralt, sier Marianne Liaklev i KA.

 

Kompetanseutvikling for stillinger innen kirkelig undervisning

Det lyses ut to ulike tilskuddsordninger for kompetanseutvikling innen kirkelig undervisning med søknadsfrist 1. mai. Vi oppfordrer arbeidsgiverne til å sette seg inn i mulighetene og å videreformidle informasjon til aktuelle søkere:
- Individuelle tilskudd/stipend til ulike kompetansetiltak for tilsatte i kirkelige undervisningsstillinger.
- Kompetansetiltak for grupper/støtte til arrangement innen kirkelig undervisning.
- Disse ordningene kommer i tillegg til tidligere utlyste midler for tilskudd til kvalifisering som menighetspedagog eller kateket.

 

Trenger staben input og veiledning?

Har du planlagt en stabssamling i løpet av våren? Ønsker du inspirasjon, bedre samarbeid, lettere kommunikasjon? KA har lang erfaring med å bistå i stabsutviklingsprosesser, og vårt kursopplegg kan tilpasses de utfordringene medlemmene står i.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .