Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 29. mars 2019
&nsbp;

Ny særavtale om kirkelige stillinger er godkjent – endring i bestemmelsen om arbeid på leir

Den mest sentrale endringen er at de lokale parter kan søke de sentrale fagforeningene om inntil 16 timer aktiv arbeidstid per døgn for arbeid på leir for fellesråds- og menighetsrådsansatte. Forhandlingsresultatet er godkjent av KAs styre og fagforeningene og kan iverksettes. (Foto: Bo Mathisen/Kirkerådet)

 

Strategikonferansene fortsetter i april og mai

Tre av KAs strategikonferanser ble avviklet i mars, med gode tilbakemeldinger fra deltakerne. 2. april står Tunsberg bispedømme for tur med konferanse i Drammen, og så følger Ålesund, Trondheim, Kristiansand, Tromsø og Bergen (Bjørgvin/Stavanger) på. Alle konferansene er åpne for påmelding. KAs organisasjonsmedlemmer har sin egen konferanse i Oslo 3. mai.

 

Vil du lære mer om budsjettarbeid? Meld deg på kurs 8. mai!

KA inviterer til kurs i budsjettarbeid for mot kirkeverger og økonomi-/ regnskapsmedarbeidere. Vi går gjennom bestemmelsene om budsjett og økonomiplan og jobber med praktiske case i budsjettarbeidet. Det viktige samspillet med kommunen i budsjettprosessen vil ha stort fokus. Påmeldingsfrist er fredag 12. april.

 

Kirkemøtet er i gang – følg med på nett-TV

Kirkemøtet 2019 åpnet onsdag ettermiddag og varer til mandag. Plenumsmøtene kan ses direkte på nett-TV, og saksdokumentene er lagt ut på forhånd. Blant sakene på agendaen er ny kirkeordning, justering av hovedgudstjenesten og regler for valg av kirkeråd.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .