Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 05. april 2019
&nsbp;

KAs årsmelding er klar

«KA er en organisasjon i utvikling og endring – og vi har etter min mening gjort viktige og riktige skritt også siden forrige årsrapport», skriver styreleder Hege Hovland Malterud i sin hilsen i årsmeldingen for 2017 og 2018. Meldingen legges fram for landsrådet, men er tilgjengelig for alle. Les om en periode som ifølge Malterud «vil bli stående som en merkeperiode i KAs historie», om lovhøring, kirkeordningsdebatt, tariffarbeid, kirkebygg, gravplass og mye mer.

 

Kirkebygg- og gravplasskonferansen – meld deg på innen mandag!

Påmeldingene strømmer inn til KAs helt nye konferanse for alle med ansvar for kirkebygg og/eller gravplass. Ny og mer krevende byggherreforskrift, reglene for offentlige anskaffelser og klimaendringenes påvirkning på kirkene står på agendaen under vignetten «Bedre rustet for det som kommer». – Gode foredragsholdere vil løfte frem aktuelle temaer for dere som forvalter disse unike byggene og eiendommene, lover avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie.

 

Dåpsliturgi + personvern = trøbbel. Eller?

KA, Kirkerådet og Bispemøtet gikk sammen om å blande dåpsliturgi med personvernlovgivning 1. april, og kommentarene på Facebook tyder på at mange lot seg lure. «Jeg må innrømme at jeg ble litt rød i toppen, før det demret», skriver en kvinne. «Jeg bet på, men ler etterpå», melder en annen. «Den gjekk eg faktisk på. Godt å sjå det var spøk!» Ut på dagen tok Datatilsynet opp tråden, og flere medier og enkeltpersoner refererte til saken som en av årets beste aprilspøker.

 

Sakspapirer til landsrådet på vei

29. og 30. april samles landsrådet, som er KAs øverste organ. Sakspapirer vil bli lagt ut på vår hjemmeside i løpet av dagen.

 

De siste særavtalene er ferdig forhandlet

Torsdag ble partene enige om ny særavtale om arbeidstid og fritid i rettssubjektet Den norske kirke og ny særavtale om fridager for proster og enkelte sokneprester i rettssubjektet Den norske kirke. Mer informasjon vil bli sendt ut så fort forhandlingsresultatet er godkjent av styret i KA.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .