Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 12. april 2019
&nsbp;

En KA-direktørs reiseblogg

Gjennom møter med nærmere 200 kirkeledere de siste ukene har jeg har møtt kløkt og klokskap, ris og ros, humring og handlekraft, men også slitasje over statistikk og stillstand, skriver KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Velkommen til strategikonferanse for organisasjonsmedlemmer

3. mai er KAs organisasjonsmedlemmer invitert til strategikonferanse på Kirkens hus i Oslo. Dagen innledes en bolk om tariffsituasjonen, og senere blir det foredrag om menighetsarbeid med «dobbel identitet», om ledelse og andre aktuelle tema. Påmeldingsfrist er 26. april.

 

KA-veteranen Ellen (64) takker for seg

Gjennom nesten 22 år er utallige henvendelser til KA blitt møtt av Ellen Worrens vennlige stemme og serviceinnstilling. – Folk som Ellen er på mange måter limet i laget, sier avdelingsdirektør Knut Are Hole om veteranen som blir pensjonist i dag.

 

Trenger du et kurs i budsjettarbeid? Påmeldingsfrist i dag!

KA inviterer til kurs i budsjettarbeid for kirkeverger og økonomi-/ regnskapsmedarbeidere. Vi går gjennom bestemmelsene om budsjett og økonomiplan og jobber med praktiske case i budsjettarbeidet. Det viktige samspillet med kommunen i budsjettprosessen vil ha stort fokus.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .