Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 24. mai 2019
&nsbp;

Ros til ny konferanse: «Så spennende og variert at den må bli obligatorisk for alle»

Nesten 80 deltakere var samlet til KAs nyskapning Kirkebygg- og gravplasskonferanse denne uka. «Denne konferansen har så spennende og variert innhold at den må bli obligatorisk for alle som har fagansvar for kirkebygg og gravplasser. Den inspirerer og fører oss i riktig retning, med nok faglig innhold og referanser til at vi skjønner at vi må ta utfordringene på alvor», skriver en av deltakerne.

 

Faser ut oljefyring i kirkene

Solheim kirke i Bergen har allerede skiftet ut olje med bergvarme. En rundspørring blant de kirkelige fellesrådene som i 2017 oppga å ha kirker med oljefyr som varmekilde, viser at det jobbes aktivt med å fase ut disse før forbudet med fyring med mineralolje blir forbudt fra 1. januar 2020.

 

Lønnsoppgjørene gjennomføres 18.-19. juni og 20. juni

Årets lønnsoppgjør i KA-sektoren, som er et såkalt mellomoppgjør, vil for organer i Den norske kirke forhandles 18. og 19. juni. Mellomoppgjøret for KAs organisasjonsmedlemmer gjennomføres 20. juni. Informasjon vil bli publisert fortløpende på vår hjemmeside. Eventuelle spørsmål om forhandlingene rettes til arbeidsgiveravdelingen.

 

Ekstra kurs om arbeidstid og arbeidsplanlegging

KA og arbeidstakerorganisasjonene inviterer i fellesskap arbeidsgiver/ledere og tillitsvalgte/arbeidstaker til et nyutviklet kurs om arbeidstid og arbeidsplanlegging. Det ble avholdt to kurs i mars, og på grunn av stor pågang blir nytt kurs på Gardermoen 26. august. Målet med kurset er å styrke kompetansen og samhandlingen mellom de lokale parter. Påmeldingsfrist 2. august.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .