Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev onsdag 29. mai 2019
&nsbp;

Kurskalenderen for høsten er klar

Hva trenger du og dine ansatte for å gjøre en enda bedre jobb framover? Hvilke kunnskapshull finnes i virksomheten? Hvem kan ha godt av en vitamininnsprøyting eller et avbrekk fra hverdagen? Planleggingen av faglig input det kommende halvåret starter på KAs kurskalender. Klikk her eller se oversikten nederst i nyhetsbrevet.

 

Ledig stilling i KA: Vil du jobbe med interessepolitikk?

Vi søker etter en medarbeider med god kjennskap til kirkelig og ideell virksomhet, og som med strategisk teft og faglighet kan bidra til økt politisk gjennomslag i vårt interessepolitiske arbeid. Sammen med KAs ledelse og resten av avdelingen skal vår nye rådgiver legge til rette for KA som en tydelig samfunnsaktør. Søknadsfrist 15. juni.

 

Støtter KAs lederutviklingsprogram med 9.000 kroner per deltaker

Styret i OU1 har vedtatt å støtte ansatte i fellesråd og organisasjoner med 9.000 kroner til deltakelse i KAs lederutviklingsprogram. Prisen blir dermed betydelig redusert. Påmelding senest 11. juni. – Det er så absolutt å anbefale, sier tidligere deltaker Asbjørn Paulsen.

 

Ressurser til arrangementer på Skaperverkets dag

Mange menigheter markerer Skaperverkets dag i forbindelse med verdens miljødag, som er 5. juni. KA har nylig utviklet ressurser til bruk under lokale arrangementer, for eksempel klimapilegrimsvandring med fokus på kirkens klimafotavtrykk og på hvordan klimaendringer påvirker kirkebyggene.

 

Hva gjør dere for klimaet? Meld inn originale tiltak!

Vårt Land skrev nylig om en tysk menighet som har anlagt blomstereng rundt kirken for å bidra til biologisk mangfold. En annen menighet har kjøpt «kirkesykler» som de ansatte bruker i jobben for å vise at kirken bidrar i klimakampen. Finnes det lignende tiltak her hjemme? Vær frimodig og meld inn til kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim.

 

Lanserer «Den norske kirke – rom for deg»

Kirkerådet lanserer i uke 24 en serie kommunikasjonstiltak med gjennomgangstemaet «Rom for deg». Kampanjen vil bestå av plakater, avisannonser og fremstøt i sosiale medier. Elementer fra kampanjen vil bli brukt videre og mer direkte i kommunikasjonen rundt kirkevalget. Det blir også laget Facebook-poster og annet materiell som skal være enkelt å bruke lokalt. Informasjon vil bli lagt ut på Kirkebakken (krever innlogging).

 

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .