Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 07. juni 2019
&nsbp;

Ropstad på Storkommunekonferansen: – Det står ikke andre klare til å fylle tomrommet

Trosminister Kjell Ingolf Ropstad understreket Den norske kirkes samfunnsrolle da han talte til om lag 60 kirketopper mandag. KAs storkommunekonferanse tok i år for seg regjeringens oppfordring til diakonalt samarbeid mellom kirke og kommune.

 

Bli med på KA-laget: Vi søker ingeniør/sivilingeniør og rådgiver på kirkebyggfeltet

Vi vil gjøre en enda bedre jobb for medlemmene og lyser nå ut to stillinger i avdeling for kirkebygg og eiendomsforvaltning. Vi er på jakt etter en ingeniør med erfaring innen bygg, sikring og byggforvaltning samt interesse for kirkebygg og kulturminneforvaltning. I tillegg søker vi en allsidig kirkebyggrådgiver med god kompetanse på data (gjerne SPSS) og prosjektledelse. Vi minner også om stillingen som politisk rådgiver i KA. Alle stillingene har søknadsfrist 16. juni.

 

Skal teste ut mobile kirkevedlikeholdsteam

Verksteder på hjul og håndverkere i klatreseler kan gi kirkene raskere vedlikeholdshjelp. Modellen skal nå prøves ut i Norge i regi av KA og Riksantikvaren. – Vi aner et potensial til å finne bedre løsninger på noen av utfordringene som ligger i vedlikeholdet av kirkene våre i tiden som kommer, sier KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs.

 

Skal du gå Kirketjenerskolen? Søk om stipend!

Driftsstyret for Kirketjenerskolen utlyser åtte stipend à 5.000 kroner til å ta Kirketjenerskolen 1 eller 2 i år. Søknadsfrist 1. september.

 

Innføringskurs for nye ansatte i Den norske kirke

I fjor lanserte IKO og KA et nytt kurs for nyansatte innen kirkelig undervisning eller diakoni. Kurset gir en innføring i Den norske kirke som arbeidsplass, og responsen var så god at kurset gjentas til høsten. Kurset avholdes i IKOs lokaler i Oslo, og påmeldingen skjer på deres nettside.

 

Fagdag: 50 år siden kateketene ble lovfestet

7. november arrangeres fagdagen «Å være en lærende kirke» på MF. Fagdagen markerer 50-årsjubileet for katekettjenesten, som ble opprettet ved lov i 1969. KA er blant arrangørene, og påmelding skjer på IKOs nettside.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .