Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 13. september 2019
&nsbp;

Hvem fortjener Kirkesikringsprisen i år? Du kan foreslå kandidater

For fjerde gang deler KA Kirkebyggforsikring og Knif Trygghet ut 25.000 kroner til et fellesråd som har utmerket seg i arbeidet med sikring av kirkebygg. – Det er flott å kunne hedre gode tiltak som bidrar til å sikre kirkebyggene våre. Vi er glade for å få løfte fram ideer som kan inspirere og stimulere til innsats flere steder, sier avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie i KA.

 

Han svarer på alle spørsmål om sammenslåing

Pål Arne Winsnes (59) er KAs kontaktperson for 122 kirkelige fellesråd som er i en sammenslåingsprosess på grunn av kommunesammenslåing. – KA bør være den naturlige og sentrale arbeidsgiverorganisasjonen for all kirkelig virksomhet i landet vårt, sier trønderen i denne ukas «Folk i KA».

 

Håndbøker til nye rådsmedlemmer: Bestill raskt og spar portoutgiftene

Avdelingsdirektør Knut Are Hole har all grunn til å smile: Den oppdaterte og reviderte håndboka for menighetsråd og kirkelig fellesråd er i hus! Boka gir en god innføring i myndighet, ansvar og oppgaver og som blir et nyttig verktøy for alle rådsmedlemmer gjennom hele fireårsperioden. Ved bestilling senest søndag spanderer vi portoen.

 

Valgresultatet er klart. Det er tid for å lære om kirken!

Den perfekte gaven til nyvalgte og gjenvalgte lokalpolitikere: «Kirke og kommune» gir en god innføring i kommunens ansvar og oppgaver overfor den lokale kirke. Heftet kan med stort hell sendes ut til de folkevalgte allerede nå eller deles ut første gang du blir invitert til å holde en orientering i kommune-/bystyret. 75 kr/stk ved bestilling av opptil 19 eksemplarer og 50 kr/stk ved bestilling av 20 eks eller mer.

 

Utlending på orgelkrakken? Send han eller henne på innføringskurs!

Fagutvalg for kirkemusikk har initiert og delfinansiert et nytt kurs som gir en grunnleggende innføring i hva det innebærer å jobbe som kirkemusiker i Den norske kirke. Kurset finner sted i Tromsø og består av to samlinger á to dager (november 2019 og januar 2020). Kirkelig utdanningssenter nord har hovedansvar for det faglige innholdet. Påmeldingsfrist 30. september.

 

Masse stipender med søknadsfrist 1. oktober

Det er tid for å søke om stipend til fagutvalgene i KA-sektorene. Hvert av de tre fagutvalgene for diakoni, kirkemusikk og undervisning lyser nå ut stipendordninger som det kan søkes på.

 

Kurs med påmeldingsfrist som nærmer seg...

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .