Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 08. november 2019
&nsbp;

Støtter videreføring av Riksantikvarens kirkeansvar

Regjeringen foreslår at Riksantikvaren beholder den samlede porteføljen av fredede og listeførte kirker når kulturminneloven endres i forbindelse med regionreformen. KA støtter dette fordi «en delegering til fylkeskommunene av den saksbehandling som går på kirkebyggene og ikke minst deres interiører, vil bety en betydelig svekkelse av saksbehandlingens faglige nivå», skriver avdelingsdirektør Øystein Dahle i KAs høringsuttalelse.

 

– Jeg finner stor glede i å klare å løse personalsaker til det beste for begge parter

– Ofte ligger ikke løsningen på det juridiske planet, men heller i å finne gode, praktiske løsninger som sørger for at begge parter blir godt ivaretatt. Det gir meg en god mestringsfølelse, sier advokat Alexander Aas i ukens «Folk i KA».

 

Kronikk: «Vi må snakke om menighetsbladet»

«Det brukes altfor lite ressurser og tankekraft på menighetsbladene med tanke på hvor mange som leser dem. Det er menighetsrådets ansvar å definere et tydelig mål, prioritere bedre og forvente mer», skriver KAs kommunikasjonssjef Trygve W. Jordheim i Vårt Land og Dagen. Han oppfordrer nyvalgte menighetsråd til å vedta en tydelig strategi på området.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .