Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 06. desember 2019
&nsbp;

Usikker på personvern? Du kan spørre Nils!

Nytilsatt personvernombud Nils G. Indahl er tilgjengelig for alle ledere, ansatte og medlemmer i Den norske kirke. – Det er viktig for tilliten til kirken at personvernspørsmål håndteres korrekt, samtidig som slike hensyn ikke må legge unødvendige hindringer i veien for god medlemskontakt. I dette perspektivet tror vi at ordningen med felles personvernombud vil være en fin hjelp for våre medlemsvirksomheter, sier avdelingsdirektør Øystein Dahle i KA.


Kirkebyggavdelingen i KA søker jurist og ingeniør

KA ønsker ny kompetanse og lyser ut to stillinger med søknadsfrist 6. januar. Avdeling for kirkebygg og eiendomsforvaltning i består i dag av åtte medarbeidere som sammen med kirkeeierne i Den norske kirke arbeider for en god og systematisk forvaltning av landets mer enn 1.600 kirkebygg.

 

– En sparringpartner innenfor gravplassforvaltning

– Anledningen til å bidra faglig i inn i en lokal situasjon med blikk for et nasjonalt perspektiv, svarer ryfylking og gravplassrådgiver Eirik Stople (63) på spørsmål om hva som er det beste med jobben. Møt ham i ukens «Folk i KA».

 

Gratis fagdag i Arendal: Hva gjør du dersom kirken brenner?

Siden mars 2019 har KA og NIKU ledet et prosjekt om beredskap i utvalgte Agder-kirker. 17. januar deles erfaringer fra beredskapsprosjektet for å sette søkelyset på hvordan man kan oppgradere brannvern i kirker, arbeide forebyggende og ha et fokus på tverrfaglig samarbeid. Fagdagen er gratis og avholdes hos Østre Agder Brannvesen på Stoa i Arendal.

 

Bli med på tekstverksted for undervisningsansatte

God praksis fortjener god formidling. Bli med på tekstverksted og bli en bedre skribent. IKO og KA inviterer derfor deg som jobber med kirkelig undervisning og som har noe å formidle om det, til tekstverksted i Oslo 5. og 6. mars 2020. Vi ønsker å bidra til at vellykkede praksiser blir formidlet på en best mulig måte, slik at erfaringer og refleksjoner kan komme hele det kirkelige undervisningsfeltet til gode. Les mer og meld din interesse til IKO.

 

Fellesrådskursene nærmer seg – meld dere på nå!

Vinterens store kursturné starter rett over nyttår. 13. desember er det påmeldingsfrist til kurs følgende steder: Asker, Lyngdal, Sarpsborg, Kristiansand, Lillestrøm, Arendal, Oslo, Brekke, Sandefjord, Alversund, Hønefoss, Sogndal, Ål, Norheimsund og Ski. Påmelding skjer i vår kurskalender. Bispedømmevis oversikt over kurssteder og -datoer finner du her.

 

Veiledninger til særavtaler og leirprosedyre er nå publisert

Veiledninger for fem av de sentrale særavtalene samt ny prosedyre for søknad om utvidelse av arbeidstid for arbeid på leir for organiserte ansatte i fellesråd/menighetsråd, er tilgjengelige her. Særavtalene og veiledningene, som har varighet til 31.12.2020, vil bli trykt opp og utgitt i løpet av kort tid. Hver virksomhet får tilsendt ett eksemplar hver. Flere kan bestilles i KAs nettbutikk.

 

Tid for julegaver – husk nye skatteregler

Samtidig som ansatte nå må skatte av bonuspoeng som opptjenes i jobb dersom disse brukes privat, økes det skattefrie beløpet en ansatt kan motta gaver for. Les deg opp og sjekk den oppdaterte tabellen over skattefrie gaver.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .