Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 20. desember 2019
&nsbp;

Kirken i Gausdal hedres for sikringsarbeid

Kirkeverge Anne Berit Grimstad løfter fram det gode samarbeidet med kommunen som avgjørende i arbeidet med sikring av de fem kirkene i Gausdal. – De kirkelige fellesrådene i Norge forvalter store materielle, kulturelle, historiske og bruksviktige verdier. Sikring av disse verdiene er avgjørende for at kommende generasjoner skal få ta del i dette, sier leder for KA Kirkebyggforsikring, Knut Are Hole.

 

– Vår jobb er å gjøre hverdagen som kirkelig arbeidsgiver litt enklere

Marit Halvorsen Hougsnæs har lagt bak seg sitt andre år som toppsjef i KA. – Den siste tida har jeg jobbet mest politisk for å fremme hele KA-sektorens rammebetingelser inn mot regjering og storting, forteller hun i årets siste «Folk i KA». – Ellers er min viktigste jobb å sørge for at KA til enhver tid har et høyt kompetent sekretariat. Våre medlemmer skal være trygge på at de får gode råd når de kontakter KA.

 

Oppdatert bok om taushetsplikten

«Informasjon eller taushet – Behandling av personopplysninger og andre saksopplysninger» er nå revidert i henhold til lovendringer i regelverket om personopplysninger. – Det et er veldig viktig at særlig nye rådsmedlemmer setter seg inn i regelverket, leser heftet og signerer taushetserklæringen bakerst i heftet, sier advokat Bente Vangdal Espenes. Boka er publisert som pdf på vår nettside.

 

Uendret hovedavtale – enighet om fokus på miljø og inkluderende arbeidsliv

Hovedavtalen på KA-området videreføres i to år. Det er enighet om større satsing på klima og miljø som en del av partssamarbeidet.

 

Nettkurs 31. januar: Bildebruk og opphavsrett

Kan du publisere bilder av barn? Kan du bruke et bilde du finner på Google? Mange er usikre i møte med spørsmål om personvern og opphavsrett. På KAs én-times nettkurs 31. januar får du en enkel innføring i de sentrale prinsippene som du må kjenne for å unngå blemmer og unødige utgifter ved bildebruk. Du trenger bare en datamaskin med nettleser for å være med. (Foto: Bamble kommune/CC BY-SA 2.0)

 

Gratis fagdag i Arendal: Hva gjør du dersom kirken brenner?

Siden mars 2019 har KA og NIKU ledet et prosjekt om beredskap i utvalgte Agder-kirker. 17. januar deles erfaringer fra beredskapsprosjektet for å sette søkelyset på hvordan man kan oppgradere brannvern i kirker, arbeide forebyggende og ha et fokus på tverrfaglig samarbeid. Fagdagen er gratis og avholdes hos Østre Agder Brannvesen på Stoa i Arendal.

 

KAs åpningstider i julen

KAs sentralbord (tlf. 23 08 14 00) er stengt julaften og nyttårsaften. Virkedager i romjulen holder vi åpent 10 til 14. Arbeidsgiveravdelingens vakttelefon er åpen i samme tidsrom, og e-post til ka@ka.no blir lest disse dagene.
God jul fra oss i KA!

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .