Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 17. januar 2020
&nsbp;

Opplæring av nye fellesråd: Vinterens store kursturné er i gang

Mandag gikk startskuddet for opplæringsrunden med de nyvalgte kirkelige fellesrådene. Sju kveldskurs er avholdt denne uka, og kommende uke er det klart for åtte nye. 15 kurs har påmeldingsfrist fredag 24. januar. Hele oversikten finner du i vår kurskalender.

 

– Det er kort vei fra idé til handling i KA. Det er inspirerende og motiverende.

Avdelingsdirektør Randi Moskvil Letmolie har kirkebygg som jobb og husbygging som hobby. – I KA får jeg lov til å jobbe sammen med kollegaer med ulik kompetanse og bakgrunn, men med et felles ønske om å bringe kirken og kirkelige virksomheter framover, sier hun i ukens «Folk i KA».

 

Frokostmøte om åpne kirker

Hvordan kan kirken være åpen og tilgjengelig utenom gudstjenestetid? Tirsdag klokka 0830 arrangerer Kirkerådet frokostmøte med temaet «Vår kirke er åpen!». Arrangementet finner sted i Kirkens hus i Oslo, er åpent for alle og strømmes direkte på Facebook.

 

Har dere fått mye ut av lite?

Sparebanken Sør og KNIF deler igjen ut Sareptaprisen, bestående av et kunstverk og 150.000 kroner. Dersom din virksomhet er flink til å få mye ut av lite, er det verdt å legge inn en nominasjon innen 1. februar.

 

Nordisk seminar om «Den flerkulturelle gravplassen»

Hvordan kan gravplassforvaltningen legge til rette for ulike behov og ønsker? Det er spørsmålet som stilles når Norsk forening for gravplasskultur inviterer til seminar i Drammen 2.-3. mars i samarbeid med sine nordiske søsterforeninger. Målgruppen er alle som jobber med gravplass og krematorium.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .