Åpne nyhetsbrevet i din nettleser Ønsker du ikke motta flere nyhetsbrev? Meld deg av
&nsbp;
KA Nyhetsbrev fredag 06. mars 2020
&nsbp;

– Lokalkirken må jobbe enda hardere for finansiering i fremtiden

Med ny trossamfunnslov vil det i enda større grad bli opp til de kirkelige fellesrådene å overbevise den enkelte kommune om Den norske kirkes betydning i eget lokalsamfunn, konstaterer KA-sjef Marit Halvorsen Hougsnæs. Regjeringspartiene og Frp ble denne uken enige om at forslaget til tros- og livssynssamfunnslov vedtas slik det ble lagt fram i juni.

 

– Vi snur oss raskt når det trengs

– Jeg søkte på jobb i KA fordi jeg ante at det satt mange kompetente folk med mye interessant kunnskap der. Den antagelsen viser seg stadig å stemme, sier kommunikasjonsdirektør og Bærums-gutt Trygve W. Jordheim. Møt ham i ukens «Folk i KA».

 

Her KAs koronaråd til gravplassforvaltningen

Dersom gravplassforvaltningen skal være i direkte nærkontakt med koronasmittede lik, skal man følge de retningslinjer som er gitt til helsepersonell, opplyser direktør i avdeling for kirkebygg og gravplassforvaltning, Randi Moskvil Letmolie. Følg med på vår nettside for oppdaterte anbefalinger knyttet til korona.

 

Tono-avtalen gjør det enklere å arrangere konserter

Det skal betales godtgjørelse til opphavspersonene for all fremføring av musikk utenom gudstjenester/musikkandakter. For de fleste fellesråd vil det lønne seg å være tilsluttet KAs rammeavtale, som nå er oppdatert med 2020-satser.

 

Nettkurs 20. mars: Bli trygg i møte med journalister

For å kunne møte media på en trygg og hensiktsmessig måte, er det nyttig å ha god kjennskap til spillereglene i som gjelder samhandling mellom journalister og kilde. 20. mars arrangerer KA én times nettkurs der vi går gjennom de punktene i Vær varsom-plakaten som er sentrale å kunne for deg som kilde. Påmeldingsfrist er fredag om en uke.

Vennlig hilsen
KA
&nsbp;
© KA
Postadr.: Postboks 1034 Sentrum, 0104 Oslo – Besøksadr.: Rådhusgt. 1–3, 0151 Oslo
Telefon: 23 08 14 00 – E-post: ka@ka.noFølg KA på Facebook
KA
Du er registrert som mottaker av dette nyhetsbrevet med e-postadressen .
Om du ikke ønsker å motta flere nyhetsbrev kan du melde deg av her .